Şehit Ateşi Elazığ'a Düştü - Son Dakika
Güncel

Şehit Ateşi Elazığ'a Düştü

Şehit Ateşi Elazığ\'a Düştü

Gümüşhane’den Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı koruma görevinden dönerken kaza geçirip şehit olan polislerden birinin Elazığlı 31 yaşındaki polis memuru Emrah Horoz olduğu öğrenildi.

13.10.2014 12:39

Gümüşhane'den Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı koruma görevinden dönerken kaza geçirip şehit olan polislerden birinin Elazığlı 31 yaşındaki polis memuru Emrah Horoz olduğu öğrenildi. Elazığlı şehidin baba evine Türk bayrakları asıldı.

Kaza, dün gece 01.30 sıralarında Sivas'ın İmranlı ilçesinde Ortaköy mevkisinde meydana gelmişti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Gümüşhane programında görev aldıktan sonra Malatya'ya dönmek üzere yola çıkan ve içinde Malatya İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görevli polisleri taşıyan 44 PP 250 plakalı otobüs devrilmişti. Kazada polislerden 3'ü şehit olmuş, 33'ü ise yaralanmıştı. Şehit polislerden 31 yaşındaki Emrah Horoz'un Elazığlı olduğu öğrenildi. Şehit polis Horoz'un Elazığ'ın merkez Sanayi Mahallesi Tutumlu Sokak'ta bulunan baba evine gelen meslektaşları acı haberi vermesinin ardından aile Sivas'a gitti. Baba evinin 4 bir tarafı ise Türk bayrakları ile süslendi. Şehit polisin yeğeni olduğu öğrenilen bir çocuğun balkona kollarını koyarak bakması ise aşağıda bekleyenleri etkiledi.

4 yıl önce Ankara'dan Malatya'ya tayini çıkan ve Battalgazi İlçe Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli olduğu öğrenilen şehit polis memuru Horoz'un naaşının Malatya'da düzenlenen törenin ardından Elazığ'a getirilerek toprağa verilmesi bekleniyor. - ELAZIĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şehit Ateşi Elazığ'a Düştü - Son Dakika


Advertisement