Şehit Polis Memuru Yıldız ve Jandarma Uzman Çavuş Öngün İçin Tören - Son Dakika
Güncel

Şehit Polis Memuru Yıldız ve Jandarma Uzman Çavuş Öngün İçin Tören

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Şehitler için düzenlenen tören Tören için gelenlerden detaylar Şehitlerin Türk bayrağına sarılı tabutların taşınması Törenin başlaması Ağlayan şehit yakınları Dua edilmesi Tabut başında ağlayan şehit yakını Şehitlerin uğurlanması Mardin'de şehitler için tören Nusaybin ilçesindeki operasyonda şehit olan polis memuru Yıldız ve Jandarma Uzman Çavuş Öngün'ün cenazesi, düzenlenen törenin ardından memleketlerine uğurlandı MARDİN - Mardin'in Nusaybin ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarına yönelik operasyonda şehit olan polis memuru Uğur Yıldız ve Jandarma Uzman çavuş Şükrü Öngün için tören düzenlendi.

27.05.2016 10:57

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Şehitler için düzenlenen tören

Tören için gelenlerden detaylar

Şehitlerin Türk bayrağına sarılı tabutların taşınması

Törenin başlaması

Ağlayan şehit yakınları

Dua edilmesi

Tabut başında ağlayan şehit yakını

Şehitlerin uğurlanması Mardin'de şehitler için tören

Nusaybin ilçesindeki operasyonda şehit olan polis memuru Yıldız ve Jandarma Uzman Çavuş Öngün'ün cenazesi, düzenlenen törenin ardından memleketlerine uğurlandı

MARDİN - Mardin'in Nusaybin ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarına yönelik operasyonda şehit olan polis memuru Uğur Yıldız ve Jandarma Uzman çavuş Şükrü Öngün için tören düzenlendi.

70. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığındaki törende, şehitlerin Türk bayrağına sarılı cenazeleri katafalka konularak, öz geçmişleri okundu ve dua edildi.

Şehit Polis Memuru Yıldız ve Jandarma Uzman Çavuş Öngün İçin Tören
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şehit Polis Memuru Yıldız ve Jandarma Uzman Çavuş Öngün İçin Tören - Son Dakika


Advertisement