Şehit Polis Sabri Altınbaş'ın Babası: Vatan Sağolsun - Son Dakika
Güncel

Şehit Polis Sabri Altınbaş'ın Babası: Vatan Sağolsun

Şehit Polis Sabri Altınbaş\'ın Babası: Vatan Sağolsun

Şırnak'ın Silopi İlçesi'nde zırhlı polis aracının geçişi sırasında yola döşenen bombanın patlatılması sonucu şehit olan evli ve 1 çocuk babası polis memuru 33 yaşındaki Sabri Altınbaş'ın Düzce'deki baba evine ateş düştü.

11.11.2015 14:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şırnak'ın Silopi İlçesi'nde zırhlı polis aracının geçişi sırasında yola döşenen bombanın patlatılması sonucu şehit olan evli ve 1 çocuk babası polis memuru 33 yaşındaki Sabri Altınbaş'ın Düzce'deki baba evine ateş düştü. Şehit babası 65 yaşındaki Zeki Altınbaş, "Allah'ın takdiri. Vatan sağolsun" dedi.

10 yıllık polis Sabri Altınbaş'ın şehit olduğu haberi üzerine memleketi Düzce'nin Kaynaşlı İlçesi Darıyeri Yörükler Köyü'ndeki baba evi Türk bayraklarıyla donatıldı. Gençler ve zabıta ekipleri, köyün girişinde yol kenarlarına da bayraklar astı. Taziye çadırı kurulan evin önünde gece boyunca dualar okundu.

Şehidin işçi emeklisi babası Zeki Altınbaş, taziyeleri kabul ederken gözyaşı döktü. Oğlunun 10 yıllık polis olduğunu belirten Zeki Altınbaş, şöyle konuştu:

"Diyecek bir şey yok. Allah'ın bize takdiri. Vatan sağolsun. 4-5 aydır Şırnak'ta görevliydi. Mudurnu'da görevliydi, oradan Şırnak'a tayini çıktı. Hemen hemen her gün görüşüyorduk. O aramasa bile ben onu her gün arıyordum. Ama dün şehit düştüğü gün görüşemedik. Şırnak'ın tehlikeli olduğu ile alakalı hiçbir paylaşımda bulunmadı bizlerle. Tam tersine, 'Baba merak etme, biz iyiyiz' diyordu. 'Sizin tahmin ettiğiniz gibi değil. Olacaksa her yerde olur' diyordu. Ama şehit oldu. Yapacak bir şey yok."

2.5 yıllık evli olan ve 1 yaşında Bera Zeki adında oğlu olan şehit Sabri Altınbaş'ın, Abant İzzet Baysal Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Antrenörlük Bölümü'nü 2005'te bitirdikten sonra alanında iş bulamayınca polisliğe başvurduğu öğrenildi. - Zce

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şehit Polis Sabri Altınbaş'ın Babası: Vatan Sağolsun - Son Dakika


Advertisement