Şehit Polis Yazanel'in Sivas'taki Evinde Yas Var - Son Dakika
Güncel

Şehit Polis Yazanel'in Sivas'taki Evinde Yas Var

Şehit Polis Yazanel\'in Sivas\'taki Evinde Yas Var

Silvan karayolunda PKK’lı teröristlerin bombalı saldırısında şehit olan özel harekat polisi Nuri Yazanel’in görev yaptığı Sivas’taki evinde yas var.Diyarbakır’ın Silvan karayolunda PKK’lı teröristlerin bombalı saldırısında şehit olan Sivas Özel Harekat Şube Müdürlüğü’nde görevli polis memuru 38 yaşındaki Nuri Yazanel’in Diriliş Mahallesi Gurbet Caddesi üzerindeki evindeki evine acı haber ulaştırıldı.

15.12.2015 21:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Silvan karayolunda PKK'lı teröristlerin bombalı saldırısında şehit olan özel harekat polisi Nuri Yazanel'in görev yaptığı Sivas'taki evinde yas var.

Diyarbakır'ın Silvan karayolunda PKK'lı teröristlerin bombalı saldırısında şehit olan Sivas Özel Harekat Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru 38 yaşındaki Nuri Yazanel'in Diriliş Mahallesi Gurbet Caddesi üzerindeki evindeki evine acı haber ulaştırıldı. Şehidin ev hanımı olan eşi Güldane Yazanel'e acı haberi İl Emniyet Müdürü Turgay Çalışkan verdi. Şehidin yakınları için evin önünde 112 sağlık ekipleri hazır bekletildi. Şehidin evine acı haberin ulaştırılmasının ardından Türk bayrakları asıldı. Şehit polis memurunun lisede okuyan 14 yaşında Yusuf adlı bir oğlu olduğu öğrenildi. Şehidin babası Davut ve annesi Latife Yazanel'in Kayseri'de yaşadığı ancak Şarkışla'da öğretmen olarak görev yapan kızlarının yanında gittikleri öğrenildi. Acı haberi alan ailenin Kayseri'ye gittiği öğrenildi.

SINAV DÖNÜŞÜ SALDIRI GERÇEKLEŞMİŞ

Şehit polisin hafta sonu yapılan Açık Öğretim Fakültesi sınavına girmek üzere Sivas'a geldiği ve daha sonra geçici görev için gittiği Diyarbakır'a dönmek için Sivas'tan ayrıldığı öğrenildi. Şehit polisin Kayseri'de toprağa verileceği öğrenildi. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şehit Polis Yazanel'in Sivas'taki Evinde Yas Var - Son Dakika


Advertisement