Şekerspor'da "Tahliye" Kararı Futbolcuları Üzdü - Son Dakika
Spor

Şekerspor'da "Tahliye" Kararı Futbolcuları Üzdü

Şekerspor\'da "Tahliye" Kararı Futbolcuları Üzdü

Kulüp Başkanı Kapelman: "Ne futbolcularım ne de ben kulüp tesislerinden çıkmıyoruz" "Tesislerin kirasını 6 ay önce 3 bin liradan 40 bin liraya çıkardılar, mahkeme süreci devam ediyor" Şeker Fabrikaları Genel Müdür Vekili Üzümcü: "Futbol kulübünün, Genel Müdürlüğümüzle hiçbir bağlantısı yoktur.

10.02.2014 14:45

Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Şeker spor'da tahliye kararı futbolcuları üzdü.

Kulüp Başkanı Orhan Kapelman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, tahliyeyi önlemek için direneceklerini ve ne futbolcularının ne de kendisinin kulüp tesislerinden çıkmayacağını ifade etti.

Şeker Fabrikaları Genel Müdürlüğü'nün, tesislerin kirasını 6 ay önce 3 bin liradan 40 bin liraya çıkardığını anlatan Kapelman, "Mahkemeye itiraz ettik. Davamız sürüyor. Bizim burada 7 trilyonluk yatırımımız var. Buradaki halı sahaları, spor tesislerini biz yaptık. Bunlarla ilgili mahkeme tutanaklarımız mevcut. 55 profesyonel 360 amatör futbolcumla nereye gidebilirim?" dedi.

Başbakanlık'a dilekçe verdiklerini ve Anayasası'nın eşitlik ilkesinden yola çıkarak kulüplerinin kendilerine tahsis edilmesini istediklerini belirten Kapelman, sonuna kadar direneceklerini söyledi.

Şeker Fabrikaları Genel Müdür Vekili Bülent Üzümcü ise Şekerspor Futbol Kulübü'nün kendileriyle hiçbir bağlantısı olmadığını dile getirdi.

"Kulüp bizim kiracımız. Alacaklarımız nedeniyle mahkeme bizi haklı buldu" diyen Üzümcü, şunları söyledi:

"Amatör branşlarımızdan oluşan kulübümüzün başkanlığını ben yapıyorum. Biz 87 yıllık bir kuruluş olarak amatör spor ruhuna her zaman inandık, destek olduk. Bu futbol kulübünün hakları, aracı bir firma tarafından daha önce bu şahıslara satılmış. Bizim tesislerimizi kullanıyorlar. Bir süredir alacaklarımızı tahsis edemiyoruz. Kulübün futbolcuları bile kulüpten alacakları olduğunu söyleyerek bize geliyorlar ama bizim bir ilgimiz, bağımız yok. Konuyu mahkemeye taşıdık ve mahkeme bizi haklı buldu. Yasal süreci uygulamak durumundayız."

Şekerspor, Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta 13. sırada bulunuyor. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Şekerspor'da 'Tahliye' Kararı Futbolcuları Üzdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement