Selçuk Aydın Sağlık Taramasından Geçti - Son Dakika
Spor

Selçuk Aydın Sağlık Taramasından Geçti

Selçuk Aydın Sağlık Taramasından Geçti

Trabzonlu profesyonel boksör Selçuk Aydın, 17 Mayıs’ta ABD’de yapılacak Dünya Boks Şampiyonası yarı final müsabakası öncesi Özel İmperial Hastanesi’nde sağlık taramasından geçti.

08.05.2014 09:34

Trabzonlu profesyonel boksör Selçuk Aydın, 17 Mayıs'ta ABD'de yapılacak Dünya Boks Şampiyonası yarı final müsabakası öncesi Özel İmperial Hastanesi'nde sağlık taramasından geçti.

Aydın hedefinin, Los Angeles'ta yapılacak yarı final maçını kazanarak Dünya şampiyonluğu yolunda bir engeli daha aşmak olduğunu söyledi. Profesyonel boksör Selçuk Aydın, 17 Mayıs'ta Los Angeles'ta yapılacak Dünya Boks Şampiyonası yarı final maçında, Ukraynalı boksör Viktor Postol ile yapacağı maç öncesi Özel İmperial Hastanesi'nde sağlık taramasından geçti.

Özel İmperial Hastanesi ortopedi ve travmatoloji uzmanı Op. Dr. Hakan Çelik gözetiminde sağlık taramasından geçen ve göz hastalıkları uzmanı Op.Dr. Engin Sözen tarafından göz muayenesi yapılan Selçuk Aydın, "Bu maça Trabzon'da hazırlandım. Rakibim Viktor Postol, bin 550 kişi arasında ilk sırada. Bu maçın galibi altın kemer için ABD'li Danny Garcia ile karşılaşacak. 17 Mayıs'ta ABD, Los Angeles'ta yapılacak yarı final maçını kazanarak Dünya şampiyonluğu yolunda bir engeli daha aşmak istiyorum" dedi. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Selçuk Aydın Sağlık Taramasından Geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement