Selen Sahra Yıldırım, Dalyan'a Bayıldı - Son Dakika
Magazin

Selen Sahra Yıldırım, Dalyan'a Bayıldı

Selen Sahra Yıldırım, Dalyan\'a Bayıldı

Muğla'nın Ortaca İlçesi'ne bağlı, caretta carettalarıyla dünyaca ünlenen Dalyan Beldesi'ne tatile gelen dizi oyuncusu ve manken Selen Sahra Yıldırım, "Böylesi doğa harikası bir yer görmedim" dedi.

09.07.2013 12:04

Muğla'nın Ortaca İlçesi'ne bağlı, caretta carettalarıyla dünyaca ünlenen Dalyan Beldesi'ne tatile gelen dizi oyuncusu ve manken Selen Sahra Yıldırım, "Böylesi doğa harikası bir yer görmedim" dedi. Yıldırım, bazı dizilerin Dalyan'da çekilmesi için yönetmen arkadaşlarıyla görüşeceğini de söyledi.

Çok sayıda yarışmalara katılarak dereceler alan, oyunculuk ve şan eğitimi sonrasında da modellik yapan ve aynı zamanda bazı dizilerde de rol alan Selen Sahra Yıldırım, yılın yorgunluğunu atmak için arkadaşlarıyla Dalyan'a geldi. Dalyan'da tekne turlarına çıkan, İztuzu Plajı'nda yüzen Yıldırım, 15 Mart'ta vizyona giren Osman Sınav'ın yönetmenliğini yaptığı Nurgül Yeşilçay ile Tayanç Ayaydın'ın başrolleri paylaştığı 'Aşk Kırmızı'da rol aldı, Kanal D'de yer alan 'Bana Her Şey Yakışır'da yarıştı.

'Babam Sınıfta Kaldı' adlı dizide Selen karakterini oynayan Yıldırım, "Böylesi doğa harikası bir yer görmedim. Tekrar Dalyan'a gelmek istiyorum. Bu kadar güzel bir yerin diziler ve filmlere ev sahipliği yapması gerekir. Bazı dizilerin Dalyan'da çekilmesi için yönetmen arkadaşlarımla görüşeceğim" dedi. - Muğla

Kaynak: DHA

Son Dakika Magazin Selen Sahra Yıldırım, Dalyan'a Bayıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement