Selendi'de Mhpli Nurullah Savaş Tarih Yazdı - Son Dakika
Yerel

Selendi'de Mhpli Nurullah Savaş Tarih Yazdı

Selendi\'de Mhpli Nurullah Savaş Tarih Yazdı

Manisa'nın Selendi İlçesi'nde MHP'nin adayı ve aynı zamanda mevcut Belediye Başkanı olan Nurullah Savaş, üst üste ikinci kez kazanarak tarih yazdı.

31.03.2014 16:20

Manisa'nın Selendi İlçesi'nde MHP'nin adayı ve aynı zamanda mevcut Belediye Başkanı olan Nurullah Savaş, üst üste ikinci kez kazanarak tarih yazdı.

2009 yerel seçimlerinde 1618 oy alarak Selendi Belediye Başkanlığını kazanan Eczacı Nurullah Savaş, 2014 yerel seçimlerinde tekrar halkın güvenoyunu alarak koltuğa tekrar oturdu. 1954 yılında ilçe statüsüne kavuştuktan sonra 60 yıldır hiçbir belediye başkanı üst üste ikinci kez seçilemiyordu. Nurullah Savaş güven tazeleyerek bu durumu lehine çevirdi. 6645 oyla başkanlığa tekrar seçilen Nurullah Savaş, seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından geldiği seçim bürosunda kalabalık bir topluluk tarafından sloganlarla karşılanıp alkış yağmuruna tutuldu. Havai fişek gösterilerinin yapıldığı zafer gecesinde partililer Nurullah Savaş'ı bağrına bastı. Sıcağı sıcağına bir konuşma yapan Nurullah Savaş, "Ben değil sizler kazandınız, Selendi kazandı. Halkımızın teveccühü ile 5 yıl daha yetki, verildi inşallah sizlerin emanetini en iyi şekilde koruyacağım. Yarım kalan hizmetlerimizi devam ettirip yeni projelerimizle ilçemizi yeniden inşa edip en iyi hizmetlerimi birlikte yapacağız" dedi.

Ege Üniversitesi Eczacılık Fakültesi mezunu olan Savaş, evli ve 2 çocuk babası. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Selendi'de Mhpli Nurullah Savaş Tarih Yazdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement