Şen Mahalleye Romanlar Günü Hediyesi - Son Dakika
Yerel

Şen Mahalleye Romanlar Günü Hediyesi

Şen Mahalleye Romanlar Günü Hediyesi

Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde Dağ Ailesine, özel bir TV kanalında yayınlanan "Evim Şahane" adlı programdan destek gelince, romanlar sevince boğuldu.

09.04.2014 08:58  Güncelleme: 08:59

Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde bulunan Şen Mahallede yaşayan Dağ Ailesine özel bir TV kanalında yayınlanan "Evim Şahane" adlı programdan destek gelince, romanlar sevince boğuldu.

Lapseki Şen mahallede annesi Gül Dağ ile yalnız yaşayan ve ayakkabı boyacılığı yaparak geçinmeye çalışan Eren Dağ (13)'ın yaşam mücadelesi ile ilgili haberler, özel bir TV kanalını harekete geçirdi. 8 Nisan Dünya Romanlar Gününde aile ile iletişime geçen ulusal bir TV kanalında yayınlanan "Evim Şahane" adlı program ekibi, Dağ ailesini ziyaret edeceğini bildirdi. Haberi alınca sevince boğulan Eren Dağ, "Anneme hiç güzel eşya alamadım. Bize gelerek evimizi güzelleştireceklerini söylediler. Annem ölmeden önce içinde güzel eşyalar olan evi olsun. Onun mutluluğu bana yeter" diye konuştu. İhlas Haber Ajansının "Ayakkabı Boyayarak Ailesini Geçindiriyor" başlıklı haberine karşılık veren program ekibine, Şen Mahalledeki roman vatandaşlar "Allah razı olsun, şu gariplerin romanlar gününde yüzünü güldürdüler " dediler. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şen Mahalleye Romanlar Günü Hediyesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement