Serbest Kalan Umut Tacirleri, Savcının İtirazı Üzerine Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Serbest Kalan Umut Tacirleri, Savcının İtirazı Üzerine Tutuklandı

Serbest Kalan Umut Tacirleri, Savcının İtirazı Üzerine Tutuklandı

Marmaris'te, insan kaçakçılarına yönelik yapılan operasyonda, organizatör olduğu iddiasıyla yakalanan, ancak çıkarıldığı mahkemece serbest bırakılan 9 zanlıdan 7'si için savcılık itiraz etti.

30.04.2015 18:15

Marmaris'te, insan kaçakçılarına yönelik yapılan operasyonda, organizatör olduğu iddiasıyla yakalanan, ancak çıkarıldığı mahkemece serbest bırakılan 9 zanlıdan 7'si için savcılık itiraz etti. Tekrar gözaltına alınan 7 zanlı, sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları mahkemece bu kez tutuklandı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, geçen cuma günü sabah saatlerinde, İzmir'den Marmaris'e getirdiği kaçakları 2 bin Euro karşılığında yasa dışı yollarla Yunan adalarına götürdüğü belirtilen bir şebekeye operasyon düzenledi. Söğüt ve Bozburun mahallelerindeki ev ve işyerlerine yapılan eş zamanlı baskında; A.A. (32), E.G. (42), T.U. (25), E.D. (31), V.U. (35), F.Ç. (28), H.H. (34), M.A. (33) ve Y.A. (35) gözaltına alındı.

Emniyetteki sorgularının ardından zanlılar, geçen pazartesi sabah adliyeye sevk edildi. Zanlıların tamamı Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'nce serbest bırakıldı. Savcılık, serbest kalan dokuz zanlıdan yedisi için itiraz etti. Bunun üzerine dün akşam saatlerinde T.U., A.A., E.D., V.U., Y.A., H.H ve F.Ç. tekrar gözaltına alındı. Bugün sabah adliyeye sevk edilen 7 zanlı, bu çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. - Muğla

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Serbest Kalan Umut Tacirleri, Savcının İtirazı Üzerine Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement