Serçeönü Mahallesi Sakinleri Sandık Başına Gidiyor - Son Dakika
Yerel

Serçeönü Mahallesi Sakinleri Sandık Başına Gidiyor

Kayseri’nin Kocasinan ilçesi Serçeönü Mahallesi’nde, Muhtar Mehmet Okandan’ın vefat etmesinin ardından seçim heyecanı yaşanıyor.

05.05.2016 10:07

Kayseri'nin Kocasinan ilçesi Serçeönü Mahallesi'nde, Muhtar Mehmet Okandan'ın vefat etmesinin ardından seçim heyecanı yaşanıyor.

Muhtar Mehmet Okandan'ın hayatını kaybetmesinin ardından sandık gidecek olan Serçeönü Mahallesi'nde seçim heyecanı yaşanıyor. Muhtar adayları, broşürler dağıtarak seçim kampanyalarına başlarken, vatandaşlarla da görüşerek sorunlarını dinliyor.

Muhtar adaylarından Nur Özbekoğlu, yıllardır yaşadığı mahalleye hizmet etmek, vatandaşların sorunlarına çözüm yolu bulmak için aday olduğunu kaydederek, "Benim esas mesleği dikiş-nakış öğretmenliği. Yıllardır Tekstilcilik yaptım. İhracatlarla uğraştım, büyük bir atölyem vardı onu da bıraktım. 16 yıldır Serçeönü Mahallesi'nde oturuyoruz, temizlik şirketim var onunla uğraşıyorum. Çalışmayı, bir şeyler yapmayı, insanlara bir şeyler katmayı seviyorum" dedi.

"İşim yolunda gidiyor diye oturmayı kabullenemiyorum" diyen Özbekoğlu, "Bir işin mükemmel olarak yapılmasını istiyorum. Serçeönü mahallemizin de eksiklerinin olduğunu biliyorum. Otoparklarımız yok, yollarımız kötü, en azından bir sağlık ocağımız yok. Sağlık ocağı gibi büyük bir şey yaptıramayız belki ama sağlık kabinleri yaptırabiliriz en azından yaşlılarımızın gidip ayaküstü tedavisini yaptırabilecek. Bir şeylerle uğraşmayı can gönülden istiyorum. Muhtarlığa gidip de akşama kadar orada oturayım, gelene gidene bir mühür basayım istemiyorum. Serçeönü halkı ve bayanların desteğiyle ne arzu ediliyorsa beraberce çalışmak istiyorum. Serçeönü'nü seviyorum, yıllardır burada yaşıyorum, işyerimiz burada. Destekçilerim de onlardır" ifadelerini kullandı.

Bir diğer aday Mehmet Aydın da, seçildikleri takdirde doğup büyüdüğü mahalleye hizmet etmek istediğini vurgulayarak, "1980 yılında Kayseri'de doğdum. Doğup, büyüdüğüm ve yaşadığım yerde elimden geleni yapmak için muhtar adayı olmaya karar verdim. Elimden geldiği kadarıyla Serçeönü Mahallesi için çalışacağım. Sağlık ocağı olsun, çocuklar için oyun parkı olsun, otopark gibi doğup, büyüdüğüm mahallemizin sorunlarını belediyemizde dile getirmeye çalışacağım" ifadelerini kullandı.

Serçeönü Mahalle Muhtarlığı seçimi 5 Haziran tarihinde yapılacak. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Serçeönü Mahallesi Sakinleri Sandık Başına Gidiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement