SGK Heyeti İl Ve İlçe Ziyaretlerini Sürdürüyor - Son Dakika
Yerel

SGK Heyeti İl Ve İlçe Ziyaretlerini Sürdürüyor

SGK Heyeti İl Ve İlçe Ziyaretlerini Sürdürüyor

Batmanda bir dizi inceleme ve etkinlik amacıyla gelen SGK yöneticileri, ilçe ilçe gezerek SGK'nın yeni mevzuatlarını anlattılar.

14.04.2016 08:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SGK bu işe çok önem veriyor

SGK yöneticileri ilçe ilçe gezerek "Gelir testi işlemlerinin mevcut durumunun yerelde öğrenilmesi" projesini anlattılar.

SGK Genel Müdür Yardımcısı Eyüp Sabri Demirci, GSS Tescil ve Prim Daire Başkanı Uğur Ünalan, Şube Müdürü Rüstem Özdemir, Sosyal Güvenlik Uzmanı Çağlar Mızrak, SGK İl Müdürü Alaettin Ökten ve kurum yöneticileri, Batman merkez, Sason ve Hasankeyf'te idareciler, muhtarlar ve vatandaşları ziyaret ederek çalışmalar hakkında bire bir bilgi verdiler.

SGK'nın önem verdiği bu çalışmaya ilişkin gazetemize bilgi veren SGK İl Müdürü Alaettin Ökten, Gelir tespiti işlemlerinin SGK'ya devri sürecinin sağlıklı bir biçimde gerçekleştirilebilmesi ile efektif bir kurumsal yapının hazırlıklarının tamamlanabilmesi amacıyla saha çalışmalarının yatıldığını belirtti.

Ökten "mevcut durumunun tespiti, karşılaşılabilecek risklere yönelik olarak proaktif önerilerin geliştirilmesi, bilgi işlem alt yapı sisteminin kurulabilmesi ile genel sağlık sigortası bilincinin toplum genelinde arttırılması kapsamında dört ayaklı bir süreç öngörülmüş olup, bunlardan ilki 'Gelir Testi İşlemlerinin Mevcut Durumunun Yerelde Öğrenilmesi' olduğundan Sason İlçesi pilot bölge seçilerek İl Merkezi ile Sason ve Hasankeyf İlçelerinde saha çalışmaları yapıldı" dedi.

SGK heyeti, Vali Azmi Çelik, Sason İlçe Kaymakamı Tekin Dundar ve Belediye Başkanı Cuma Uçar, Sason Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti, Hasankeyf Kaymakamı Faruk Bülent Baygüven, Türkiye Muhtarlar Derneği Batman Şubesi ile vatandaşlarla birebir görüşme sağladılar.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel SGK Heyeti İl Ve İlçe Ziyaretlerini Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement