Siirt'li 48 Genç Yaz Kampına Gönderildi - Son Dakika
Yerel

Siirt'li 48 Genç Yaz Kampına Gönderildi

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezi 2014 Yaz Gençlik Kamplarına gençleri göndermeye devam ediyor.

21.07.2014 15:11  Güncelleme: 15:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezi 2014 Yaz Gençlik Kamplarına  gençleri göndermeye devam ediyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen ücretsiz yaz kamplarından 5. Döneme (20-26 Temmuz 2014) ismi çıkan gençler, Mersin Silifke Kapızlı, Hatay Arsuz Uluçınar ve Bolu Aladağ kamplarına gitmek üzere yola çıktı.Mersin Silifke Kapızlı kampına 16  genç (12-13 Yaş Erkek), Hatay Arsuz Uluçınar kampına 16 genç (12-13 yaş kız),  Bolu Aladağ kampına 16 genç (16-17 yaş kız) katılarak 1 hafta tatil yapma fırsatı bulacak.

Farklı kültürlerin buluşma noktası olan Yaz Gençlik Kampları'nda gençlerin, serbest zamanlarını en iyi şekilde değerlendirebileceği birçok sosyal ve kültürel aktivite yer alıyor. Kampta voleybol, basketbol, tenis, badminton, mini futbol, masa tenisi aktivelerinin yapılabileceği sahalar ile amfi tiyatro bulunuyor. 7 gün sürecek kamplarda gençlere, El sanatları, Tiyatro, Müzik, Halk Oyunları, Deniz Aktiviteleri, Spor Aktiviteleri faaliyetlere katılma imkanı sunuluyor.Gençlerin doğa ve deniz kamplarının; ulaşımından konaklamasına kadar her türlü masrafı Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından karşılanıyor.Yaz boyunca ilden toplam 208 genç yaz kamplarına gönderilecek. - Siirt

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Siirt'li 48 Genç Yaz Kampına Gönderildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement