Siirt Şehit Uzman Çavuş Törenle Uğurlandı 2- - Son Dakika
Güncel

Siirt Şehit Uzman Çavuş Törenle Uğurlandı 2-

Siirt Şehit Uzman Çavuş Törenle Uğurlandı 2-

Pervari İlçesi'ne bağlı Doğan Köyü kırsalında arama tarama faaliyetleri gerçekleştirdikleri sırada, PKK terör örgütü mensuplarınca girdikleri çatışmada şehit olan Piyade Uzman Çavuş Halit Şıltak için uğurlama töreni düzenlendi.

01.09.2016 18:57

Pervari İlçesi'ne bağlı Doğan Köyü kırsalında arama tarama faaliyetleri gerçekleştirdikleri sırada, PKK terör örgütü mensuplarınca girdikleri çatışmada şehit olan Piyade Uzman Çavuş Halit Şıltak için uğurlama töreni düzenlendi. Siirt 3'üncü Komando Tugay Komutanlığı'nda düzenlenen törene Vali Mustafa Tutulmaz, Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Erman, 3'üncü Komando Tugay Komutanlığı Kurmay Başkan Vekili Piyade Yarbay Bülent Özkök, Siirt Müftüsü Faruk Arvas, siyasi parti, kamu, kurum ve kuruluş temsilcileri ile askeri erkan katıldı.

Şehit naaşının katafalka konulmasıyla başlayan tören, şehit özgeçmişinin okunmasıyla devam etti. Siirt Müftüsü Faruk Arvas'ın okuduğu duaların ardından şehit Piyade Uzman Çavuş Halit Şıltak'ın naaşı, defnedilmek üzere askeri helikopter ile memleketi Şanlıurfa'nın Hilvan İlçesi'ne gönderildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Siirt Şehit Uzman Çavuş Törenle Uğurlandı 2- - Son Dakika


Advertisement