Siirt'te HDP'lilere Kürekli Saldırı; HDP Hizan İlçe Başkanı Yaralandı - Son Dakika
Güncel

Siirt'te HDP'lilere Kürekli Saldırı; HDP Hizan İlçe Başkanı Yaralandı

Siirt\'te HDP\'lilere Kürekli Saldırı; HDP Hizan İlçe Başkanı Yaralandı

Siirt'in Şirvan İlçesi'ne bağlı Oya Köyü'nde seçim çalışması yapan HDP'lilerle, köy korucuları olduğu belirtilen kişiler arasında tartışma çıktı.

01.06.2015 15:53  Güncelleme: 17:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siirt'in Şirvan İlçesi Oya Köyü'nde dün seçim çalışması yaparken tartıştıkları ve köy korucuları olduğu belirtilen kişilerin saldırısında kafasında aldığı kürek darbesi ile ağır yaralanan HDP Hizan İlçe Başkanı Abdülkerim Gültekin'in tedavisi sürerken, saldırı anı cep telefonu ile saniye saniye kayıt alındığı ortaya çıktı.

Şirvan'a bağlı Oya Köyü'nde seçim çalışması yaparken tartıştıkları ve köy korucuları olduğu belirtilen bazı köylülerin saldırısına uğrayarak ağır yaralanan HDP Hizan ilçe Başkanı Abdulkerim Gültekin'in tedavisi Batman'da sürüyor. Tartışma sırasında kafasına kürek darbesi alan Gültekin'in hayati tehlikesinin sürdüğü ve ameliyettan sonra yoğun bakıma alındığı öğrenildi. HDP'liler ile korucu olduğu belirtilen köylülür arasında çıkan kavga ise HDP'liler taraından cep telefonu ile saniye saniye kayıt edildi.

Görüntülerde, inşaat işleri ile uğraşan 2 kişi önce HDP'liler ile tartışıyor ve tartışmanın büyümesi üzerine biri eline aldığı kürek ile HDP Hizan ilçe Başkanı Abdülkerim Gültekin'in kafasına vuruyor. Gültekin aldığı darbe ile yere yığılırken, partililer ile köylülerin kavgasını araya girenler engellemeye çalışıyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Siirt'te HDP'lilere Kürekli Saldırı; HDP Hizan İlçe Başkanı Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement