Silopi'de PKK'lı Terörister, Hastane Yoluna Bomba Koydu - Son Dakika
Güncel

Silopi'de PKK'lı Terörister, Hastane Yoluna Bomba Koydu

Silopi\'de PKK\'lı Terörister, Hastane Yoluna Bomba Koydu

Şırnak'ta teröristler hastaneye giden tek ana yol olan Hastanesi Caddesi'ni, menfeze yerleştirdiği bombayı patlatarak tahrip etti.

02.10.2015 13:58  Güncelleme: 15:53

Şırnak'ın Silopi ilçesinde PKK'lı teröristler Devlet Hastanesi'ne giden tek ana yol olan Hastanesi Caddesi'ni, menfeze yerleştirdiği bombayı patlatarak tahrip etti.

Şiddetli patlamada caddede parke taşlar yerinden fırlayıp ve çukur oluşurken, yakındaki ev ve iş yerlerinin camları kırıldı.

BU SABAH PATLATTILAR

Silopi ilçe merkezine 3 kilometre uzaklıktaki Yenişehir Mahallesi'ndeki Devlet Hastanesi'ne giden tek ana yol olan Hastane Caddesi'nde menfeze patlayıcı yerleştiren teröristler, bu sabah uzaktan kumandayla infilak ettirdi.

CAMLAR KIRILDI

Şiddetli patlamada ölen ve yaralanan olmazken, caddedeki parke taşları fırladı, çukur oluştu. Patlamada yakında bulunan ve aralarında bir eczanenin de olduğu binaların camları kırıldı, eşyası tahrip oldu.

DİĞER YOLLAR DA KAPALI

Acil olarak hastaneye gitmek zorunda kalan vatandaşlar hasar gören kara yolu üzerinden güçlükle geçerek hastaneye ulaşmaya çalıştı.

Yetkililer, hastaneye giden diğer ara sokakların teröristlerin kazdığı hendekler ve kurduğu barikatlar nedeniyle kapalı olduğu belirtti. Polis, bombalı saldırıyı düzenleyenleri yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

ADANA'DA DA OKUL VE SAĞLIK OCAĞINI HEDEF ALDILAR

Adana'da yol kapatıp eylem yapan PKK yandaşları, bir okul ve sağlık ocağına molotof kokteylleriyle saldırdı.

Dün Seyhan ilçesi Yenibey Mahallesi'nde yol kapatan PKK yandaşları, saat 18.30 sularında bir sağlık ocağına molotof kokteyli atarak saldırdı. Saldırı olacağı bilgisini aldıkları için sağlık ocağını boşaltıp, binanın girişlerindeki kepenkleri kapatan görevliler, olası bir faciayı engelledi. Sağlık ocağının duvarında molotof kokteylinin neden olduğu is görüldü.

İlerleyen dakikalarda aynı grup, sağlık ocağının yakınlarında bulunan Hürriyet İlkokulu'nu da hedef aldı. Okula çok sayıda molotof kokteyli atan PKK yandaşları, okulun camlarının ve güvenlik kameralarını kırılmasına neden oldu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Silopi'de PKK'lı Terörister, Hastane Yoluna Bomba Koydu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (19)

  • asadsa: iyi, artık silopide hastalanan KÜRTLERe yapacak bir şey yok, mecbur ölecekler... 29 12 Yanıtla
  • Kürt Kizi: Pkk bir Ermeni terörist gruptur. Bunlar Kürtleri temsil etmiyorlar Ermenileri temsil ediyorlar.Biz kürtler olarak bunları lanetliyoruz.Yaşasın türk kürt kardeşliği kahrolsun Ermenistan ve yalakcilari pkk. 38 2 Yanıtla
  • Silopili kasap seyfo: Bir silopili olarak bu pkk hayatımızı zindan etti Ve pkk yi bölgemizde Kürt halkı olarak istemiyoruz 31 3 Yanıtla
  • een: KÜRTLERİ CAHİL BIRAKMANIN YOLLARINI BİLİYORLAR. OKUL OLMASIN HASTANE OLMASIN SONRA PROPAGANDA DEVLET BİZE BAKMIYIR. ERMENİ KÖKENLİLER CAHİL İNSANLAR KULLANIYOR.ONLAR OKURSA EĞİTİMLİ OLURSA ÜLKE İLERİYE GİDET HUZUR OLURSA BU KAN TÜCCARLARI NEİŞYAPACAKYAZKIK OKADAR MASUM İNSANDAN NEİSTİYONUZ 31 1 Yanıtla
  • Kürt: Vallah dayım lar koyu hdp li onlar bile bu seçim vallah oy vermeyiz diyorlar 25 3 Yanıtla
  • Silopili: Ben kürdüm akpkk nin amaci hem kürt halkini hem de Hdp yi yok etmek ama biz oyuna gelmiyoruz kahrolsun akpkk İnadina HDP 1 24 Yanıtla
  • Vatan için: Yaşasın kitem keşke yine bu jitemi devreye soksa devlet arar olduk çunku dinsizin hakından imansız gelir ama jitem tam imanlı 20 3 Yanıtla
  • Édit élu: Bunlarmı halkın yanında hayin ler 20 3 Yanıtla
  • Ulke bitmis: Hala pkknin kurtlerin iyiligini istedigini dusunen varsa salaktir 20 1 Yanıtla
  • BBP: BUNLARI YAPANIN BUNLARA DESTEK VERENİN ALLAH BELASINI VERSİN HDP BU İŞTE VERİN OYUNUZU SONRA MASUMUZ DEYİN KATİLLER 18 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement