Silopi'de Sokağa Çıkma Yasağı Kaldırıldı - Son Dakika
Güncel

Silopi'de Sokağa Çıkma Yasağı Kaldırıldı

Şırnak'ın Silopi ilçesinde 8 mahallede ilan edilen sokağa çıkma yasağı kaldırıldı.

09.10.2015 10:39  Güncelleme: 11:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şırnak'ın Silopi ilçesinde Nuh, Başak, Barbaros, Cudi, Yenişehir, Karşıyaka, Şehit Harun Boy ve Yeşiltepe mahallelerinde ilan edilen sokağa çıkma yasağı kaldırıldı.

ÖNCEKİ GÜN İLAN EDİLMİŞTİ

Şırnak Valiliği, Silopi ilçesinin 8 mahallesinde, PKK'lı teröristlerin yakalanması, halkın can ve mal güvenliğinin sağlanması için önceki gün saat 20.00'den itibaren ikinci bir emre kadar sokağa çıkma yasağı ilan etmişti.

YASAK KALKTI

Valilik, yasağın bugün saat 10.00'dan itibaren kaldırıldığını açıkladı. Açıklamada, "İlimiz Silopi ilçesi Nuh, Başak, Barbaros, Cudi, Yenişehir, Karşıyaka, Şehit Harun Boy ve Yeşiltepe mahallelerinde, bölücü terör örgütü mensuplarının yakalanması, halkımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması için ilan edilen sokağa çıkma yasağı 09.10.2015 Cuma günü saat 10.00 itibarıyla kaldırılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." denildi.

Silopi\'de Sokağa Çıkma Yasağı Kaldırıldı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Silopi'de Sokağa Çıkma Yasağı Kaldırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Ögrenci: Niye bir müdahale yapılmadı lütfen herkes cocuğuna sahip çıksın komşunuza akrabanıza zarar veriyorsunuz bu ahlaki vicdani değil gariban bir şöför buraya geliyor aracı taşlanıyor ne hakla ayıptır yapmayın 1 0 Yanıtla
  • Turkoglu: Ne sokaga cikma yasa Ulkeden atin gitsin. 0 0 Yanıtla

Advertisement