Silopi'deki Tahribat Ortaya Çıktı - Son Dakika
Güncel

Silopi'deki Tahribat Ortaya Çıktı

Görüntü Dökümü : Fatih Camisi içinden detay görüntüler Caminin içinden görüntüler Gazi paşa İlkokulu içinden görüntüler Yerlere atılan kitaplar Sıra ve masaların zarar görmesi Okul iç ve dışından genel ve detay görüntüler Halk Eğitim Merkezi Bahçesinden görüntüler 3 Nolu Sağlık Ocağından detay ve genel görüntüler Cumhuriyet okulu tadilat çalışma görüntüleri İşçiler Okulun içinden görüntüler Genel ve detay görüntüler Silopi'deki terör operasyonu Şırnak'ın Silopi ilçesinde cami, okul ve sağlık merkezi binalarındaki tahribat PKK'lı teröristlerin saldırısının boyutunu gözler önüne serdi Şırnak'ın Silopi ilçesinde cami, okul ve sağlık merkezi binalarındaki tahribat PKK'lı teröristlerin saldırısının boyutunu ortaya koydu.

27.01.2016 10:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Görüntü Dökümü :

Fatih Camisi içinden detay görüntüler

Caminin içinden görüntüler

Gazi paşa İlkokulu içinden görüntüler

Yerlere atılan kitaplar

Sıra ve masaların zarar görmesi

Okul iç ve dışından genel ve detay görüntüler

Halk Eğitim Merkezi Bahçesinden görüntüler

3 Nolu Sağlık Ocağından detay ve genel görüntüler

Cumhuriyet okulu tadilat çalışma görüntüleri

İşçiler

Okulun içinden görüntüler

Genel ve detay görüntüler Silopi'deki terör operasyonu

Şırnak'ın Silopi ilçesinde cami, okul ve sağlık merkezi binalarındaki tahribat PKK'lı teröristlerin saldırısının boyutunu gözler önüne serdi

Şırnak'ın Silopi ilçesinde cami, okul ve sağlık merkezi binalarındaki tahribat PKK'lı teröristlerin saldırısının boyutunu ortaya koydu.

İlçede teröristlerce kazılan hendeklerin kapatılması, barikatların kaldırılması, patlayıcıların imha edilmesi, vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması amacıyla gerçekleştirilen operasyonun ardından arama tarama faaliyetleri devam ediyor. Güvenlik güçleri, teröristlerce tuzaklanan patlayıcıları etkisiz hale getiriyor.

Terör saldırılarının yoğun olduğu Şehit Harun Boy, Başak, Barbaros, Nuh, Cudi, Karşıyaka, Yeşiltepe ve Yenişehir mahallelerinde başta cami, sağlık ocağı ve okul binalarının bazıları kullanılamaz hale geldi.

Cudi Mahallesi'nde roketatar mermisi isabet eden Firdevs Camisi ile teröristlerce üs gibi kullanılan Hazreti Bilal Camisi'nde büyük tahribat oluştu.

Operasyon sırasında Başak ve Nuh mahallelerindeki Gazi Paşa İlkokulu, Cumhuriyet İlk ve Ortaokulu ile Halk Eğitim Merkezi'ni mevzi olarak kullanan teröristler, bina duvarlarını yıkıp, içindeki eşyalara zarar verdi.

Nuh Mahallesi'ndeki 3 Nolu Aile Sağlık Merkezi de PKK'lı teröristlerce ateşe verilmesi dolayısıyla tamamen yandı.

Silopi\'deki Tahribat Ortaya Çıktı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Silopi'deki Tahribat Ortaya Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement