Silopi Kızılay'dan Silopi'deki Terör Mağduru Ailelere Yardım - Son Dakika
Güncel

Silopi Kızılay'dan Silopi'deki Terör Mağduru Ailelere Yardım

Silopi Kızılay\'dan Silopi\'deki Terör Mağduru Ailelere Yardım

Kızılay'dan Silopi'deki terör mağduru ailelere yardımŞırnak'ın Silopi İlçesi'nde Türk Kızılayı Şubesi, terör mağduru ailelere, Ramazan Bayramı öncesi gıda ve giysi yardımında bulundu.

04.07.2016 17:46

Kızılay'dan Silopi'deki terör mağduru ailelere yardım

Şırnak'ın Silopi İlçesi'nde Türk Kızılayı Şubesi, terör mağduru ailelere, Ramazan Bayramı öncesi gıda ve giysi yardımında bulundu.

Türk Kızılayı Şubesi tarafından Şırnak'tan göç eden aileler ile Silopi ilçe merkezindeki terör mağduru ailelere gıda ve giysi yardımında bulundu. Türk Kızılayı Silopi Şube Başkanı Kemal Türkan, yardımların bir kısmının Kızılay Şubesi'nde, bir kısmının da evi yıkılan mağdur durumdaki ailelerin evlerine götürerek teslim etti.

Şırnak'ta uygulana sokak çıkma yasağı ile birlikte başlayan operasyon öncesi Silopi'ye göç edenlerden Leyla Özen, Kızılay yetkililerine teşekkür ederek, "Kızılay'a teşekkür ederiz. Bayram öncesi bize yardım getirdi. İlk geldiğimiz zamanda bize bir, iki koli getirdi. Allah razı olsun. Bizi yalnız bırakmadılar. Şırnaklılar'ı yalnız bırakmadıkları için gene teşekkür ederim. Allah razı olsun" dedi.

Türk Kzılayı Şube Başkanı Kemal Türkan da Ramazan Ayı süresince yaklaşık 650 aileye gıda yardım yaptıklarını belirterek, "Kızılay Şubesi olarak yardımlarımız devam ediyor. Ramazan beri yaklaşık 650 aileye gıda paketi yardımımız oldu. Şırnak'tan Silopi'ye göç eden, Silopi'den değişik mahallelere göç eden ve evi yıkılan zor durumda kalan insanlara ulaştık. Halen tespitlerimiz devam ediyor. Bayram dolayısıyla 350 aileye giysi yardımımız oldu. Genel merkezimizin bize gönderdiği 150 gıda kartını dağıttık. Genel merkeze de buradan teşekkürlerimizi sunuyorum" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Silopi Kızılay'dan Silopi'deki Terör Mağduru Ailelere Yardım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement