Şimdi de Bir İnşaatın Tepesine Çıktı - Son Dakika
Yerel

Şimdi de Bir İnşaatın Tepesine Çıktı

Şimdi de Bir İnşaatın Tepesine Çıktı

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, 2 ay önce sevdiği kadından ayrılınca elektrik trafosuna çıkıp ölmek isteyen 48 yaşında Göktürk Sorguç, bu kez de bir inşaatın üzerine çıkarak intihar girişiminde bulundu.

23.06.2014 12:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, 2 ay önce sevdiği kadından ayrılınca elektrik trafosuna çıkıp ölmek isteyen 48 yaşında Göktürk Sorguç, bu kez de bir inşaatın üzerine çıkarak intihar girişiminde bulundu.

Sarımsaklı Plajlarının bulunduğu oteller mevkiindeki 4 katlı bir inşaatın en üst katına çıkan Göktürk Sorguç, yine sevgilisinden ayrılmasının hezeyanlarında bulunduğu savunuldu. İtfaiye, Ambulans ve Jandarma ekiplerinin atlama ihtimaline karşı tedbirler aldığı ve yaklaşık 3 saat süresince kendisini intihar girişiminden vazgeçirmeye çalışan jandarma ekipleriyle, vatandaşlara korku dolu anlar yaşatan Sorguç, daha sonra Sarımsaklı Jandarma Karakol Komutanı Üsteğmen Serkan Akgün'ün ikna etmesiyle inşaatın çatısından indirildi.

Altınovalı olduğu öğrenilen ve işsiz ve 48 yaşındaki Göktürk Sorguç'un yaklaşık 2 senedir Ayvalık'ta iki kez, Altınova, Dikili ve Sarımsaklı'da olmak üzere bugüne kadar 5 kez intihar girişiminde bulunduğu öğrenildi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şimdi de Bir İnşaatın Tepesine Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement