Sındırgı'da Asfaltlama Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Sındırgı'da Asfaltlama Çalışmaları Devam Ediyor

Sındırgı\'da Asfaltlama Çalışmaları Devam Ediyor

Kırsal mahallelerde sürdürdüğü yol yapım ve asfaltlama çalışmalarını sürdüren Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Sındırgı ilçesine bağlı Taşköy’de yol genişletme ve asfaltlama çalışması yaptı.

14.09.2015 17:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırsal mahallelerde sürdürdüğü yol yapım ve asfaltlama çalışmalarını sürdüren Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Sındırgı ilçesine bağlı Taşköy'de yol genişletme ve asfaltlama çalışması yaptı.

Sındırgı'nın Kocabey ve Taşköy bölgesinde bulunan yaklaşık 4 kilometre uzunluğundaki mahalle yolunun alt yapısı Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamlandı ve alt temel malzemeyle de zemin güçlendirmesi yapıldı. Yol yapım çalışmalarını inceleyen Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş ve Belediye Meclis Üyesi Emin Duman 150 kilometre yolun asfaltlanması için çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini ifade etti. Başkan Yavaş yol yapım çalışmalarıyla ilgili olarak; "Sındırgı ilçesinde kırsal mahallelerde yol yapım çalışması tüm hızıyla devam ediyor. Allah binlerce razı olsun Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız Edip Uğur söz verdi 126 kilometreyi 150 kilometreye çıkardı. Altyapı çalışmaları ve stabilize çalışmaları biten yerlerde asfaltlama işlemi devam ediyor. Şu ana kadar Umurlar, Çoturtepe, Büyükdağdere mahallelerinin yolları asfaltlandı. Derecekören - Karacalar ve Taşköy - Kocabey mahalle yollarının asfaltı da bitmek üzere. Sıcaklık belli bir oranda düştü. Bu sıcaklıklarda 15 - 20 gün daha asfaltlama çalışması devam edebilir. 150 kilometreyi tamamlayabilmek için stabilize çalışmalarımız devam ediyor. 'Benim yolum bu yıl asfaltlanmadı' diye kırsal mahalle sakinlerimiz üzülmesinler. İhalesi yapılmış ve söz verdiğimiz kilometrenin tamamını Nisan, Mayıs aylarında bitirmeye hedefliyoruz. Bigadiç Sındırgı arasındaki kara yolunda ikinci kat asfalt çalışması devam ediyor. Sındırgı'da her şey yolunda. Çok şükürler olsun ki Büyükşehrin her imkanları Sındırgı'da sirayet ediyor. Bu imkanları sunan Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Yavaş'ın yol çalışmalarını incelerken sohbet ettiği vatandaşlar ise, "Her şey için teşekkürler. Bu hizmeti bu kadar beklemiyorduk. En iyisi, en alası oldu. İnşallah daha da iyisi olur" diyerek, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur ve Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş'a teşekkür etti. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sındırgı'da Asfaltlama Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement