Şiran Amatör Kulüpleri Sevindiriyor - Son Dakika
Güncel

Şiran Amatör Kulüpleri Sevindiriyor

Şiran Amatör Kulüpleri Sevindiriyor

Ömer Faruk Şiran amatör spor kulüpleri için çamaşırhane yaptıklarını ve en yakın zamanda da soyunma odaları olmayan tesislere soyunma odaları yapılacağını ifade etti.

24.03.2014 15:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran amatör spor kulüpleri için çamaşırhane yaptıklarını ve en yakın zamanda da soyunma odaları olmayan tesislere soyunma odaları yapılacağını ifade etti.

AMATÖR KULÜPLERE ÇAMAŞIRHANE

Amatör futbol kulüpleri için çamaşırhane yapıldığını ve yerleştirildiğini vurgulayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, "Batur Futbol Stadı, Gazikent Futbol Stadı, Hasan Doğan Futbol Stadı ve Şehitkamil Futbol Stadı'na çamaşırhane yaptık. Amatör futbol kulüpleri spor malzemelerini orada temizleyebileceği bu çamaşırhanemizi amatör kulüplerimizin hizmetine sunacağız" diye konuştu.

İLÇE STADLARA SOYUNMA ODALARI

Şuana kadar soyunma odası bulunmayan Oğuzeli, Yavuzeli, Nurdağı ve Araban ilçe stadlarına soyunma odası yapılacağını ifade Ömer Faruk Şiran, "Bazı ilçe stadlarımızın soyunma odaları bulunmamaktadır. Tabiki stadın olduğu yerde soyunma odalarının olması büyük bir eksiklik, bizde bu eksikliği göz önünde bulundurarak ivedi bir şekilde ilçe stadlarımıza soyunma odaları yapma kararı aldık. Çalışmalarımıza bu yönde yön vererek soyunma odalarının ihalesini yaptık. En yakın zamanda yapımına başlanan bu soyunma odalarınında teslimi yapılacaktır" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Şiran Amatör Kulüpleri Sevindiriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement