Şırnak Kültür Turizm ve Kalkınma Derneği'nin Futbol Turnuvası Sona Erdi - Son Dakika
Yerel

Şırnak Kültür Turizm ve Kalkınma Derneği'nin Futbol Turnuvası Sona Erdi

Şırnak Kültür Turizm ve Kalkınma Derneği tarafından, geçtiğimiz aylarda hayatını kaybeden Yeni Şırnakspor Kulüp Başkanı Bayram İlhan’a atfen düzenlenen futbol turnuvası sona erdi.

06.01.2014 14:36

Şırnak Kültür Turizm ve Kalkınma Derneği tarafından, geçtiğimiz aylarda hayatını kaybeden Yeni Şırnak spor Kulüp Başkanı Bayram İlhan'a atfen düzenlenen futbol turnuvası sona erdi.

Şırnak'ta geçtiğimiz aylarda Güçlükonak'ta pikniğe giden Yeni Şırnakspor Kulüp Başkanı Bayram İlhan, Dicle Nehri'ne düşerek kaybolmuştu. İki gün sonra cesedine ulaşılan İlhan adına futbol turnuvası düzenlendi. Kültür, Turizm ve Kalkınma Derneği Başkanı Cihan Birlik, İlhanı anmak için futbol turnuvası düzenlediklerini söyledi. Turnuva sonucu şampiyon olan takıma kupa ve her bir oyuncuya çeyrek altın hediye edildi. Kültür, Turizm ve Kalkınma Derneği Başkanı Cihan Birlik, "Bilindiği üzere yaklaşık 1 aydır genç kardeşlerimiz burada bir spor etkinliğine katılıyorlar. Turnuva gerçekleştirdik merhum Bayram İlhan anısına. Bugün finalde birinci olan kardeşlerimize ödüllerini takdim ettik. Bizlerin tek bir niyeti var. bu gençlerimizin mutlu olması her zaman daim gülmesidir. Artık gençlerimizi kara sahalarda değil, yeşil sahalarda görmek istiyoruz. Tek ümidimiz budur bizim. Bu etkinliklerin devam etmesini diliyoruz. Teşekkür ediyorum" dedi.

Turnuvada şampiyon olan takımın oyuncularından Barış Polat, "Merhum Bayram İlhan'ı rahmetle anıyoruz, ailesine sabır diliyoruz. Onun öğrencileri olarak bu ödülü kendisine diliyoruz" diye konuştu.

Aynı takımdan Emrullah Cumayir da, "Öncelikle sayın Cihan Birlik'e teşekkür ediyoruz. Bu turnuva asıl katılma sebebimiz rahmetli Bayram İlhan'ın anısına olmasıydı ve bunu sizlerin önünde kardeşine takdim etmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

Yeni Şırnakspor Kulüp Başkanı Bayram İlhan'ın kardeşi Ahmet İlhan da, "Öncelikle Cihan başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Böyle bir etkinliği gündeme getirdiği için. Bizde katıldık. Olmadı. Ama arkadaşlarımız birinci oldular. Memnunuz onlardan. Allah razı olsun. Kupayı da bize verdiler" ifadelerini kullandı. - ŞIRNAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şırnak Kültür Turizm ve Kalkınma Derneği'nin Futbol Turnuvası Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement