Şırnak'ta 10 Adet Uzun Namlulu Silah Ele Geçirildi - Son Dakika
Güncel

Şırnak'ta 10 Adet Uzun Namlulu Silah Ele Geçirildi

Şırnak\'ta 10 Adet Uzun Namlulu Silah Ele Geçirildi

Şırnak'ın Uludere ilçesine bağlı Şenoba beldesinde jandarma bir araçta 10 adet kaleşnikof, 9 şarjör, 2 dipik ve 7 bin 867 adet mermi ele geçirdi.

10.12.2014 15:54  Güncelleme: 16:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şırnak'ın Uludere ilçesine bağlı Şenoba beldesinde jandarma ekiplerince Hakkari istikametinden Şırnak merkeze gelen bir araçta 10 adet kaleşnikof, 9 şarjör, 2 dipik ve 7 bin 867 adet mermi ele geçirildi.

ARAÇTA 10 ADET UZUN NAMLULU SİLAH BULUNDU

Şırnak'ın Uludere ilçesine bağlı Şenoba beldesi Karakol Komutanlığı yol kontrolü esnasında Hakkari istikametinden Şırnak merkeze doğru gelen bir araçta yapılan aramada araca gizlenmiş vaziyette 10 adet Kaleşnikof piyade tüfeği, 9 adet Kaleşnikof piyade tüfeğine ait şarjör, 2 adet Kaleşnikof piyade tüfeği dipçiği ve 7 bin 867 adet Kaleşnikof piyade tüfeği fişeği ele geçirildi. Konuya ilişkin Şırnak İl Jandarma Komutanlığı'nca yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi:

"Şırnak İl Jandarma Komutanlığı unsurlarınca yapılan çalışmalar sonucunda, Şenoba Jandarma Karakol Komutanlığı yol kontrol ve arama noktasında, 10 Aralık 2014 tarihinde saat 01.00 sıralarında Hakkari ili istikametinden Şırnak ili istikametine gitmekte olan bir araçta yapılan aramada, aracın kasa bölümünde gizlenmiş 10 adet Kaleşnikof piyade tüfeği, 9 adet Kaleşnikof piyade tüfeğine ait şarjör, 2 adet Kaleşnikof piyade tüfeği dipciği ve 7 bin 867 adet Kaleşnikof piyade tüfeği fişeği ele geçirilmiştir. Aracı kullanan ve olay şüphelisi olarak belirlenen bir şahıs gözaltına alınmış olup, şüpheli hakkındaki adli işlemler devam etmektedir."

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şırnak'ta 10 Adet Uzun Namlulu Silah Ele Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement