Şırnak'ta PKK Operasyonu: 7 Gözaltı - Son Dakika
Güncel

Şırnak'ta PKK Operasyonu: 7 Gözaltı

Şırnak'ın Uludere ve Cizre İlçeleri'nde, PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H'ye yönelik düzenlenen operasyonlarda, 7 kişi gözaltına alındı.

29.10.2015 16:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şırnak'ın Uludere ve Cizre İlçeleri'nde, PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H'ye yönelik düzenlenen operasyonlarda, 7 kişi gözaltına alındı.

Uludere ve Cizre ilçeleri'nde bugün sabah erken saatlerde, PKK'nın gençlik yapılanması Yurtsever Devrimci Gençlik Hareketi'ne (YDG-H) yönelik düzenlenen operasyonlarda, 7 kişi gözaltına alınırken, 5 av tüfeği ve 1 kuru sıkı tabanca ele geçirildi.

Yapılan operasyonlarla ilgili Şırnak Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada, "29.10.2015 günü ilimiz Uludere ve Cizre İlçeleri'nde PKK/KCK terör örgütünün gençlik yapılanması olan YDG/H mensuplarına yönelik yapılan operasyonlarda; Uludere İlçesi'nde 5 şahıs gözaltına alınmış, şahısların ikametlerinde yapılan aramalarda 2 adet ruhsatsız av tüfeği ve çok sayıda örgütsel doküman ele geçirilmiş; Cizre İlçesi'nde yapılan operasyonlarda ise 2 şahıs gözaltına alınmış, yapılan aramalarda 3 adet ruhsatsız av tüfeği ve 1 adet kuru sıkı tabanca ele geçirilmiştir" denildi. - Şırnak

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şırnak'ta PKK Operasyonu: 7 Gözaltı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement