Şırnak'ta Top Atışları Yeniden Başladı - Son Dakika
Güncel

Şırnak'ta Top Atışları Yeniden Başladı

Şırnak\'ta Top Atışları Yeniden Başladı

Şırnak'ta top atışları yeniden başladıŞırnak'ta sokağa çıkma yasağının ardından başlatılan operasyonlarda, bu sabah tankların, mahallelerde tespit edilen PKK barikatlarına yönelik top atışı yeniden başladı.

16.03.2016 14:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şırnak'ta top atışları yeniden başladı

Şırnak'ta sokağa çıkma yasağının ardından başlatılan operasyonlarda, bu sabah tankların, mahallelerde tespit edilen PKK barikatlarına yönelik top atışı yeniden başladı.

Şırnak Valiliği tarafından 14 Mart'ta ilan edilen sokağa çıkma yasağı kapsamında, güvenlik güçlerinin başlattığı operasyonlar devam ediyor. Gece geç saatlere kadar Dicle Mahallesi ile Yeşilyurt Mahallesi'nde bulunan barikatlar yoğun top ve tank atışlarına tutuldu. Yağmur ve sis nedeniyle dün top atışlarına bir süre ara verildi. Yağmur, sis ve kar yağışının etkisinin azalması ile birlikte Yeşilyurt, Dicle, Bahçelievler ile Cumhuriyet Mahalleleri'nde belirlenen terör hedeflerine yönelik top atışları yapılmaya başlandı. Yapılan top atışları ile birçok barikat ve el yapımı patlayıcının etkisiz hale getirildiği öğrenilirken, mahallelerden sık sık patlama ve silah sesleri duyuluyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şırnak'ta Top Atışları Yeniden Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement