Sivas'ta Amatör Lig Maçında Kavga Çıktı, 6 Futbolcu Oyundan Atıldı - Son Dakika
Spor

Sivas'ta Amatör Lig Maçında Kavga Çıktı, 6 Futbolcu Oyundan Atıldı

Sivas\'ta Amatör Lig Maçında Kavga Çıktı, 6 Futbolcu Oyundan Atıldı

BAL Ligi'nde mücadele eden Sivas Emniyetsporgücü ile Hacılar Erciyes Gençlik ve Spor arasındaki maçta kavga çıktı, 6 futbolcu oyundan atıldı.

28.03.2016 16:30  Güncelleme: 19:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Bölgesel Amatör Lig (BAL) 6'ncı Grup'ta mücadele eden Sivas Emniyetsporgücü ile Hacılar Erciyes Gençlik ve Spor maçında iki takımın oyuncuları birbirine girdi. Yumrukların konuştuğu maçta 6 oyuncu kırmızı kart gördü.

POLİS SAHAYA GİRDİ, KAVGAYI AYIRDI

Sivas Emniyetsporgücü, BAL Ligi'nin 23'üncü haftasında Hacılar Erciyes Gençlik ve Spor'u konuk etti. Fuar Alanı Spor Parkı'nda oynanan maçın ilk yarısı Sivas Emniyetsporgücü'nün 1-0 üstünlüğü ile tamamladı. İkinci yarı daha etkili oynayan Hacılar Erciyes Gençlik ve Spor, karşılaşmanın 86'ıncı dakikasında beraberliği yakaladı. Maçın son dakikalarında her iki takımın futbolcuları arasında kavga çıktı. Futbolcuların tekme- tokat kavgasını yedek kulübesindekiler ve polisler ayırmaya çalıştı. Her iki taraf sakinleştirildikten sonra maçın hakemi Tarık Güldal 3 Sivas ekibinden, 3 Kayseri ekibinden olmak üzere toplamda 6 oyuncuya kırmızı kart gösterdi.

MAÇ 1-1 BİTTİ

Sivas Emniyetsporgücü'nden Kurtuluş Ceylan, Mehmet Akif Nas ve Fatih Yaman, Hacılar Erciyesspor'dan ise Selçuk Bahadır,Yavuz Sıtkı Yılmaz ve Okan Uçar maçın son dakikalarında sahayı terk etti. 1-1 sona eren maç sonrası Sivas Emniyetsporgücü puanını 16'ya, Hacılar Erciyes Gençlik ve Spor ise puanını 18'e çıkardı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Sivas'ta Amatör Lig Maçında Kavga Çıktı, 6 Futbolcu Oyundan Atıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • .....: sivas la bura herkes akıllı olacak 6 2 Yanıtla
  • 58lim: sivasın sucu değil bazı aleviler ortalıgı karıştırıyo 0 4 Yanıtla
  • adınızı yazın:.: Bu sivas spor ile kayseri erciyes spor 40 yıl öncede kavga etmişlerdi 6 oyuncu atılmış 6 değil tamamı atılmalıydı ya efendice oyun oynarlar yada her iki ilin spor müsabakalırı tüm Türkiyede iptal edilsin. 0 1 Yanıtla

Advertisement