Sivas ve Kırşehir'de Okullar 2 Gün Tatil Edildi - Son Dakika
Güncel

Sivas ve Kırşehir'de Okullar 2 Gün Tatil Edildi

Sivas ve Kırşehir\'de Okullar 2 Gün Tatil Edildi

Yoğun kar yağışının etkisini sürdürdüğü Sivas ve Kırşehir'de eğitime 2 günlük ara verildi. Diyarbakır'da ise okullar 1 gün tatil edildi.

04.01.2016 14:55  Güncelleme: 16:09

Sivas ve Kırşehir'de okullar kar yağışı nedeniyle 2 gün tatil edildi. Sivas'ta ise eğitime 1 günlük ara verildi.

SALI VE ÇARŞAMBA TATİL İLAN EDİLDİ

Kentte gece saatlerinden itibaren başlayan yoğun kar yağışı nedeniyle Sivas Valiliğinin aldığı karar doğrultusunda ilk ve orta dereceli okullar 2 gün süreyle tatil edildi. Salı ve Çarşamba günü il merkezi ve merkeze bağlı köylerde eğitime 2 gün ara verilecek.

HAMİLE VE ENGELLİ KAMU PERSONELİ İZİNLİ

Kırşehir Valiliği de, kar yağışı nedeniyle okulları iki gün tatil etti. Yapılan açıklamada şöyle denildi: "Alınan meteorolojik tahminler ve alınan veriler çerçevesinde, sabah saatlerinde başlayan kar yağışının etkisini gece boyunca da sürdüreceği beklendiğinden; 04 Ocak 2016 tarihinden itibaren Milli Eğitime bağlı ilimiz merkez ve bağlı köy okullarında okul öncesi, ilk, orta ve lise okulları ile eğitim kurumlarında eğitim ve öğretime iki gün süre ile ara verilmesi kararlaştırılmıştır. Ayrıca kamu kurum ve kuruluşlarında görevli personelden hamile ve engelli olanların da aynı tarihlerde idari izinli sayılmaları uygun görülmüştür.

DİYARBAKIR'DA 4 İLÇEDE OKULLAR TATİL

Diyarbakır Milli Eğitim Müdürlüğü de, kar yağışının devam edeceği gerekçesiyle merkez 4 ilçede yarın okulların bir gün süre ile tatil edildiğini açıkladı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün internet sitesinde yer alan yazılı açıklamada, "Meteoroloji Bölge Müdürlüğü ile yapılan görüşmelerde kar yağışının devam edeceği ve yoğunlaşarak artacağı belirtildiğinden, ulaşım esnasında herhangi bir problem yaşanmaması ve buzlanma riski nedeniyle 05.01.2016 tarihinde, ilimiz Bağlar, Kayapınar, Sur ve Yenişehir ilçe sınırları dahilinde bulunan (resmi-özel) tüm eğitim ve öğretim kurumlarında eğitim öğretime bir gün süreyle ara verilmiştir" denildi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sivas ve Kırşehir'de Okullar 2 Gün Tatil Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • igneci: ögretmenler yine yasadi,,,keske bende ögretmen olsaydim aaah aaaah. 4 1 Yanıtla
  • mehmet: Tşk ederiz okullar tatil 0 0 Yanıtla
  • r. karaman: sevinin çocuklar,anneler düşünsün... 0 0 Yanıtla

Advertisement