Siverek'te Kobani Gerginliği - Son Dakika
Güncel

Siverek'te Kobani Gerginliği

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde IŞİD’in Kobani saldırılarını bahane ederek polise taşla saldıran gruba güvenlik güçleri müdahale etti.

08.10.2014 08:36

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde IŞİD'in Kobani saldırılarını bahane ederek polise taşla saldıran gruba güvenlik güçleri müdahale etti.

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde IŞİD'in Kobani'deki saldırını protesto eden grup, çöp tenekeleriyle barikat kurarak yolları kapattı. Polise taşla saldıran göstericilere güvenlik güçleri biber gazı ve tazyikli suyla müdahale etti. Eylemciler ara sokaklara kaçışırken, polis ekiplerinin çalışmaları sonucunda 11 kişi gözaltına alındı.

Öte yandan gerginlik kenar mahallelere de sıçradı. Bazı bölgelerde polis ekiplerinin attığı gaz bombalarından dolayı etkilenen vatandaşlar için gelen ambulanslar bölgeye giremedi. Bazı göstericiler lastik yakıp sloganlar attı. Siverek- Diyarbakır yolunda lastik yakan göstericiler burada slogan atarak karayolunu trafiğe kapattı. TOMA'nın müdahalesi ile yangın söndürüldü. Polis ekiplerinin çalışmaları sonrasında karayolu tekrar trafiğe açıldı. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Siverek'te Kobani Gerginliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • ibrahim tal: bahane değil gerçek siz türkler ah ah ne düşüncesiz bencilsiniz kobane de binlerce insan ölürken siz bu yazıları yazın yazıklar olsun size 3 0 Yanıtla

Advertisement