Sivrihisar'daki İntihar Olayında Tecavüz Bulgularına Rastlanmadı - Son Dakika
3.Sayfa

Sivrihisar'daki İntihar Olayında Tecavüz Bulgularına Rastlanmadı

Eskişehir'de kendini asarak yaşamına son veren 17 yaşındaki meslek lisesi öğrencisi D.D. ile tecavüze uğradığını öne süren aynı yaştaki arkadaşı İ.C.D.'de tecavüz bulgularına rastlanılmadı.

15.04.2016 12:41  Güncelleme: 14:46

Sivrihisar İlçesi'nde geçen 11 Nisan akşamı meslek lisesi öğrencisi D.D. kaldığı evde iple kendini astı. Ev arkadaşlarının durumu fark etmesi üzerine ipten indirilen D.D. ambulansla Eskişehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. D.D., doktorların tüm çabasına rağmen sabaha karşı kurtarılamadı.

D.D.'nin intiharının ardından okul arkadaşı İ.C.D., polis merkezine giderek kendisini ve intihar eden D.D.'yi 3 kişinin geçen 2 Nisan'da dövdüğünü, bunlardan birinin kendisine tecavüz ettiğini öne sürerek, "Bu kişiler D.D.'ye de tecavüz etmiş olabilirler. D.D. de bu yüzden intihar etmiş olabilir" iddiasında bulundu.

'KIZ KARDEŞİNE LAF ATTIĞIMIZI SÖYLEDİLER'

İ.C.D., olayla ilgili olarak polise verdiği ifadesinde "Y.S., E.S. ve H.K. adlı 3 kişi, E.S.'nin kız kardeşine laf attığımızı söyleyerek bizi dövdü. D.D.'nin dudağı patladı. Bunlardan Y.S. beni otomobiline bindirdi. İlçeden yaklaşık 10 kilometre uzak bir yere götürüp otomobilin bagajında bana tecavüz etti. Bunlar D.D.'ye de tecavüz etmiş olabilirler" dedi.

TECAVÜZ İDDİASI ASILSIZ ÇIKTI

Emniyet Müdürlüğü yetkilileri intihar eden D.D.'nin yapılan otopsisinde tecavüz bulgularına rastlanılmadığını belirtti. Yetkililer tecavüze uğradığı öne sürülen İ.C.D. adlı öğrencinin de yapılan doktor muayenesinde tecavüz bulgularına rastlanılmadığının belirlendiğini açıkladı.

Emniyet yetkilileri gözaltına alınan Y.S., E.S. ve H.K.'nin sorgulamalarını ardından adliyeye sevk edildiğini, bunlardan Y.S.'nin tutuklandığını, diğer 2 şüphelinin ise serbest bırakıldığını bildirdi.

Bu arada intihar eden D.D.'nin Polatlı'da toprağa verildiği belirtilirken, dün öğle saatlerinde Sivrihisar ilçesine gelen D.D.'nin yakınları, serbest kalanlardan bir kişiye ait berber dükkanının camlarını kırdığı öğrenildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Sivrihisar'daki İntihar Olayında Tecavüz Bulgularına Rastlanmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement