Soğukta Sporun Dayanılmaz Zorluğu - Son Dakika
Güncel

Soğukta Sporun Dayanılmaz Zorluğu

Antalya’nın Manavgat ilçesinde düzenlenen okul sporları müsabakaları, klimaların ve aydınlatma spotlarının çalışmaması nedeniyle soğuk ve yarı karanlık bir ortamda gerçekleştirildi.

09.01.2015 17:04

Antalya'nın Manavgat ilçesinde düzenlenen okul sporları müsabakaları, klimaların ve aydınlatma spotlarının çalışmaması nedeniyle soğuk ve yarı karanlık bir ortamda gerçekleştirildi.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okul Sporları Yıldız Kız Voleybol müsabakaları, Mehmet Akif Ersoy Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirildi. Salonda klimaların çalışmaması, aydınlatma spotlarının yanmaması nedeniyle maçlar soğuk ve yarı karanlık bir ortamda oynandı. İlçede son günlerde hava sıcaklığı eksi 6 dereceye kadar düşerken, klimaları ve spotları çalışmayan salonda spor yapan öğrenciler, idareciler ve izleyiciler soğuktan olumsuz etkilendi. Karşılaşmada bazı veli ve idarecilerin battaniye ile ayaklarını örttükleri gözlendi.

Bazı veliler, duruma isyan ederek, "Çocuklarımız soğuktan dolayı hasta olacaklar. Sadece kendi çocuğumuz için değil, tüm çocukların hasta olacaklarından endişe ediyoruz. Sorun ne olursa olsun çözümü bulunmalı ondan sonra maçlar oynanmalıydı" dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Süleyman Gediz, "Salonda çalışmayan klimalar ile ilgili teknik servis çağrıldı. Periyodik olarak klimaların çalıştırılması gerekiyor. Bölgemizde hava şartlarının genelde çok soğuk olmamasından dolayı sürekli çalıştırılmamaktadır. Havanın soğuk olması nedeniyle klimayı çalıştırmamıza rağmen sistem devreye girmedi. Klimanın bakımının yapılması için teknik servis bekliyoruz" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Soğukta Sporun Dayanılmaz Zorluğu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement