Soma'daki Maden Faciası - Son Dakika
Yerel

Soma'daki Maden Faciası

Soma\'daki Maden Faciası

Sinop'un Boyabat ilçesinde maden kazasında yaşamını yitiren işçiler için Mevlid i Şerif okutuldu.

19.05.2014 15:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sinop'un Boyabat ilçesinde maden kazasında yaşamını yitiren işçiler için mevlit okutuldu.

Boyabat Kaymakamlığı ve Boyabat Belediyesi işbirliğinde Beyazıt Camisi'nde okutulan mevlit sonrasında Manisa'nın Soma ilçesinde yaşamını yitiren 301 madenci için dua edildi.

Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, yaptığı açıklamada, acıların paylaşıldıkça azaldığını belirtti.

İnanan herkesin Allah'tan gelene rıza göstermekle yükümlü olduğunu vurgulayan Çakıcı, "Soma'da hayatını kaybeden işçi kardeşlerimizin acılarını yürekten paylaşıyoruz. Bu elim olay sonrasında vefat eden bütün kardeşlerimiz nur ile hemdem olsun. Bizler de ölen kardeşlerimize ve yakınlarına dualarımızla destek verdik, acılarını paylaştık. Geçimlerini temin etmek ve ömürlerini ülkemize katkı sağlamak için adayan bu kardeşlerimize, Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyor, kederli ailelerine sabrı cemil niyaz ediyoruz" dedi.

Mevlite AK Parti Sinop Milletvekili ve TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı Mehmet Ersoy, Kaymakam Bilal Bozdemir, Ayancık Belediye Başkanı Ayhan Ergün, İlçe Emniyet Müdürü Ümmet Demir, Ak Parti Sinop İl Başkanı Cengiz Tokmak, Ak Parti Boyabat İlçe Başkanı Hasan Tosunoğlu, İl Genel Meclisi Başkanı Şükrü Gündoğdu ile çok sayıda vatandaş katıldı. - Sinop

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Soma'daki Maden Faciası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement