Sevgilisinin kiraladığı evde fuhuş yaptıran kadın karakola bastonla gitti! Operasyonda 9 kişi gözaltında - Son Dakika
Güncel

Sevgilisinin kiraladığı evde fuhuş yaptıran kadın karakola bastonla gitti! Operasyonda 9 kişi gözaltında

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde sevgilisinin kiraladığı evde fuhuş yaptıran Gürcistan uyruklu Elena S.'nin evine düzenlenen operasyonda 9 kişi gözaltına alındı. Elena S.'nin karakola baston yardımıyla gelmesi dikkat çekti.

27.05.2021 19:16  Güncelleme: 19:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Polis ekiplerinin fuhuşa karşı yürüttüğü çalışmalar tam gaz devam ediyor. Son olarak Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesindeki bir evde fuhuş yaptırıldığı ihbarını alan polis ekipleri, çalışma başlatarak evi ve çevresini takibe aldı.

9 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Takip sonunda ekipler, Elbistan Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan alınan arama izni ile Elbistan'da 5, Afşin'de 1 adrese operasyon düzenledi. Operasyonda aynı zamanda Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan Gürcistan uyruklu Elena S., Marekhi S., NATO K., Ahmet B., Furkan B., Zeynel K., Alperen A., Sait Ç. ve Önder Ç. isimli şüpheliler yakalandı.

Son dakika haberi | Kahramanmaraş'ta fuhuş operasyon: 9 gözaltı

90 BİN LİRALIK SENET ELE GEÇİRİLDİ

Adreslerde yapılan aramada 2 pasaport, 4 bin 150 lira para, 90 bin liralık senet, çok sayıda cep telefonu ve dijital materyal ele geçirildi.

Son dakika haberi | Kahramanmaraş'ta fuhuş operasyon: 9 gözaltı

YÜZDE 50 KOMİSYON VERİYORLARDI

Gözaltına alınarak Elbistan İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen şüphelilerden Elena S. ile Ahmet B.'nin sevgili olduğu belirlendi. Elena S.'nin sevgilisinin tuttuğu evde fuhuş yaptırdığı, Marekhi S. ve NATO K.'nın fuhuştan kazandıkları paranın yüzde 50'sini komisyon olarak verdikleri ortaya çıktı.

Son dakika haberi | Kahramanmaraş'ta fuhuş operasyon: 9 gözaltı

"SİZE İŞ YAPTIRMAYIZ" TEHDİDİ

Şüphelilerden Önder Ç. ve Furkan B.'nin de "Size iş yaptırmayız" diyerek Elena S.'den her ay 4 bin lira haraç aldıkları tespit edildi. 9 kişi, emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. Diğer yandan Elena S. adlı şahsın, polis karakoluna baston yardımıyla gelmesi dikkatlerden kaçmadı.

Sevgilisinin kiraladığı evde fuhuş yaptıran kadın karakola bastonla gitti! Operasyonda 9 kişi gözaltında
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sevgilisinin kiraladığı evde fuhuş yaptıran kadın karakola bastonla gitti! Operasyonda 9 kişi gözaltında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • HA HA HA: EĞER BUNUNDA SEVGİLİSİ VARSA GERİSİ YALAN SÖZÜN BİTTİĞİ YER , NE SEVGİLİSİ PAZARLAMAYI BİRLİKTE YAPIYORLARDIR 27 2 Yanıtla
    Edem der ki: Milletin zevkine karışma kimi şişman sever kimi zayıf 5 4 Çelik: Sevgilisi belkide kasaptır 2 2
  • Hakan yurt: Hemen bırakırlar onun arkasına kim var ?? Bunu cözün 7 1 Yanıtla
  • gurmeFB: O BASTON VARYA O BASTON ELİNE YAKIŞIYOR 3 1 Yanıtla
  • Cabbar: Bi yufkacı gadar olamaduk buba tırılardan selamlar.sapadereden cabbar ben 0 3 Yanıtla
  • Karlos Karlos: Hakan bey beni hemen bırakmadılar 4gun nezarete kaldım ondan sonra mahkemeye çıktım bilmedi menzil neden saçma yorum yapiyorsun 0 0 Yanıtla
  • Karlos Karlos: Saçma saçma yorum yapmain 0 0 Yanıtla

Advertisement