Soner Aksoy'dan Tavşanlı-Emet-Hisarcık Karayolu Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Soner Aksoy'dan Tavşanlı-Emet-Hisarcık Karayolu Açıklaması

Soner Aksoy\'dan Tavşanlı-Emet-Hisarcık Karayolu Açıklaması

AK Parti Kütahya Milletvekili Soner Aksoy, yeniden ihale edilen Tavşanlı-Emet-Hisarcık yoluna 2014 bütçesinde ödenek ayrılmadığı yolundaki haberler üzerine bir açıklama yaptı.

11.02.2014 14:30

AK Parti Kütahya Milletvekili Soner Aksoy, yeniden ihale edilen Tavşanlı-Emet- Hisarcık yoluna 2014 bütçesinde ödenek ayrılmadığı yolundaki haberler üzerine bir açıklama yaptı.

Milletvekili Aksoy, Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde yaptığı açıklamada," Yol yapım firmasının iş akdinin fesh edilmesi sonucu yapım çalışmaları duran Tavşanlı-Emet-Hisarcık yolu yeniden ihale edilmiştir. Yol için 2014 bütçesinde ödenek ayrılmadığı yolundaki haberler gerçekle bağdaşmamaktadır. İhale kanununa göre ödenek olmadan ihaleye çıkaramazsınız. Biz burada ihale edilmiş bir yoldan bahsediyoruz. Özellikle o zamandan bu yana ödeneği olan bir yol. İhaleyi alan firma yol yapım çalışmalarına Nisan-Mayıs aylarında başlayacak.

Yetkililerin verdiği bilgiye göre, Karayolları imalatı kıstığı dönem olan Aralık-Mart ayları arasında imalat yaptırmıyor. Bu bölgelere göre de değişiyor. İhale sonuçlanmış olsa bile tabiat şartlarının yol kalitesini düşürdüğü için karayolları imalat yaptırmıyor.(MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Soner Aksoy'dan Tavşanlı-Emet-Hisarcık Karayolu Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement