Adana'da Suç Makinesi Ahraz Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Adana'da Suç Makinesi Ahraz Yakalandı

Adana\'da Suç Makinesi Ahraz Yakalandı

Adana'da bir öğretmenin çantasını kapkaç ile çaldıktan 2 saat sonra evinde yakalanan sağır ve dilsiz şahsın, çeşitli suçlardan çok sayıda kaydı bulunduğu ortaya çıktı.

09.08.2014 09:48  Güncelleme: 11:36

Adana'da bir öğretmenin çantasını kapkaç yöntemi ile çaldıktan 2 saat sonra evinde yakalanan sağır ve dilsiz şahsın, çeşitli suçlardan çok sayıda kaydı bulunduğu ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre olay, Seyhan ilçesi Emek Mahallesi D-400 üzerinde meydana geldi. Okuldan çıkarak eve giden öğretmen Necla Ş. (36), durağa yürüdüğü sırada yanına motosiklet ile Tekin Ç. (27) yaklaştı. Tekin Ç, genç kadının boşluğundan yararlanarak çantayı alarak motosikletle kaçtı. Kadının çığlıkları üzerine vatandaşlar durumu polise bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, olay yerindeki güvenlik kameralarını inceleyerek şüphelinin Tekin Ç. olduğunu belirledi. Olayın ardından Tekin Ç'nin Emek Mahallesi'ndeki evine giden ekipler, şüpheliyi gözaltına alarak Adana Emniyet Müdürlüğü'ne getirdi. Şüpheli, burada öğretmen Necla Ş. tarafından da teşhis edildi. Duymayan ve konuşamayan şüphelinin ifadesini almak için özel tercüman getirildi. Tercüman eşliğinde ifadesi alınan Tekin Ç, suçlamaları kabul etmedi. Kapkaç ve cinsel saldırı gibi 12 suçtan kaydı bulunan şüpheli, sevk edildiği mahkemece Denetimli Serbestlik Yasası kapsamında serbest bırakıldı. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Adana'da Suç Makinesi Ahraz Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement