Sukayağı Yarışması Nefes Kesti - Son Dakika
Güncel

Sukayağı Yarışması Nefes Kesti

Sukayağı Yarışması Nefes Kesti

Osmangazi Belediyesi tarafından, 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri anısına düzenlenen Wakeboard (Sukayağı) Yarışması sona erdi.

03.10.2016 16:52

3 kategoride gerçekleştirilen ve toplam 47 sporcunun mücadele ettiği final müsabakalarında dereceye giren sporculara ödüllerini, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar takdim etti.

Sukaypark'ta gerçekleştirilen "15 Temmuz Osmangazi Belediyesi Wakeboard Etkinliği" final müsabakalarıyla birlikte sona erdi. 18 Yaş Altı, Open ve Master olmak üzere 3 farklı kategoride gerçekleştirilen yarışmaya Bursa Samsun, Antalya, Kocaeli ve Türkiye'nin farklı illerinden toplam 67 sporcu katıldı. İlk gün gerçekleştirilen eleme müsabakalarının ardından 47 sporcu finallerde mücadele etmeye hak kazandı. Finalde hünerlerini sergileyen bayan ve erkek sporcular, birbirinden heyecan verici hareketlere ve renkli görüntülere imza attı.

Jüri üyelerinin yaptığı puanlama sonucunda 18 Yaş Altı Erkeklerde birinci Rıdvan Ali Atmaca, ikinci Haşim Cenk Mutlu üçüncü ise Kadir Basralı oldu. 18 Yaş Altı Bayanlarda ise biriciliği Hilal Doğan elde ederken, ikincilik kürsüsüne Deniz Işıl Özkan, üçüncülük kürsüsüne ise Kübra Durmaz çıktı. Büyük çekişmeye sahne olan Open Erkekler kategorisinde Abdullah Doğuer birinci, Hamit Can Candan ikinci, Furkan Karabayık ise üçüncü oldu. Open Bayanlar kategorisinde ise Elnur Hasovalı birinci olurken, ikinciliği Sinem Serenay Topsakal, üçüncülüğü ise Tayyibe Uzel elde etti. Master Erkekler kategorisinde ise kürsünün birinci basamağında Mert Gözüküçük, ikincilikte Erkan Yeşilova, üçüncülükte ise Levent Evin yer aldı.

"REKABET BAŞARIYI GETİRİYOR"

Dereceye giren sporculara madalya ve ödüllerini takdim eden Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, "15 Temmuz gecesi yaşanan hain darbe girişimine karşı vatanını, milletini ve bayrağını korumak adına şehit olan vatandaşlarımızı unutmadık ve turnuvaya bu ismi verdik. Güzel bir etkinlik oldu. Final mücadelelerinde sporcular arasında kıyasıya rekabet yaşanırken ortaya da çok güzel akrobatik hareketler çıktı. Osmangazi Belediyesi olarak spor alanında çok ciddi yatırımlar yapıyoruz. Spor tesisi noktasında Türkiye'de önde gelen belediyelerinden biriyiz. Osmangazi Belediyesi olarak şehrimiz için önemli bir spor tesisi daha kazandırıyoruz. Atletizm branşında birbirinden başarılı sporcuların yetişmesine olanak sağlayacak olan Osmangazi Atletizm Salonu'nun temelini attık. 2017 yılının Mayıs ayında tamamlamayı planlıyoruz. Rekabet beraberinde başarıyı getiriyor. Ne kadar çok spor tesisi inşa edip yarışmalar düzenlersek başarıyı da yakalamış oluruz. 15 Temmuz Osmangazi Belediyesi Wakeboard Etkinliği'ne katılan tüm sporcularımızı tebrik ediyorum. Spor hayatlarında başarılar diliyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sukayağı Yarışması Nefes Kesti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement