Sultanbeyli'nin Genç İş Adamı Dünyaevine Girdi - Son Dakika
Güncel

Sultanbeyli'nin Genç İş Adamı Dünyaevine Girdi

Sultanbeyli\'nin Genç İş Adamı Dünyaevine Girdi

15 Temmuz darbe girişimine en sert tepkiyi gösteren isimlerden biri olan Eğin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Eğin'in oğlu Hakan Eğin, hayatını Betül Demirci ile birleştirdi.

12.08.2016 15:50  Güncelleme: 15:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sultanbeyli'nin önde gelen iş adamlarından Eğin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Eğin'in oğlu Hakan Eğin, Beykoz Küçüksu Kasrı'nda gerçekleştirilen görkemli düğünle dünyaevine girdi. Politika ve iş dünyasından birçok ismin katıldığı törende Cemal Eğin ve eşi konukları kapıda karşıladı.

NİKAHI HÜSEYİN KESKİN KIYDI

Türkiye'nin birik ve beraberliğine yönelik alçakça saldırıyı en sert şekilde kınayan isimlerden biri olan Cemal Eğin, geçtiğimiz hafta sonu düzenlenen törenle oğlu Hakan Eğin'in düğün merasimini gerçekleştirdi. Beykoz Küçüksu Kasrı'nda gerçekleştirilen ve birçok seçkin davetlinin katıldığı törende nikahı Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin kıydı.


EVLİLİK CÜZDANINI DENKTAŞ TAKDİM ETTİ

Çifte ömür boyu mutluluklar dileyen Keskin, evlilik cüzdanını geline takdim etmesi için Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Başbakan Yardımcısı Serdar Denktaş'a takdim etti. Denktaş da çifti tebrik ederek evlilik cüzdanını geline verdi.


ŞEHİTLER UNUTULMADI

Düğün töreninde bir konuşma yapan Cemal Eğin, "Bu mutlu günümüzde bizi yalnız bırakmayan dostlarımıza sonsuz teşekkürler. Ülkenin zor bir sınavdan ve Türk halkının kuşaktan kuşağa aktarılacak destansı bir kahramanlığa imza attığı bir dönemde mutluluğumuz ikiye katlandı. Bu vesileyle bağımsızlık yolunda gözlerini kırpmadan canlarını seve seve veren şehitlerimize de Allah'tan rahmet diliyorum" dedi.

DAMATTAN TEŞEKKÜR KONUŞMASI

Babasının ardından söz alan Hakan Eğin de babasının sözlerine katıldığını belirterk "Bu mutlu günümüzde bizi şereflendiren dostlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.


AK PARTİ'NİN AĞIR TOPLARINDAN TELGRAF

Öte yandan davet gönderilen 26. dönem başbakanlarından Ahmet Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili Vedat Demiröz, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili Cevdet Yılmaz, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili Nükhet Hotar, İstanbul Milletvekili Sn. Dr. Hasan Sert gibi AK Parti'nin önde gelen isimleri yoğun programlarından ötürü davete katılamadı. Ancak bu isimler gönderdikleri telgraflarla yeni evli çifte ömür boyu mutluluklar diledi.
Not: Mutlu günlerine tanıklık ettiğimiz Eğin ailesini Kent Meydanı Gazetesi olarak tebrik eder, yeni evli çiftimize ömür boyu mutluluklar dileriz.




Son Dakika Güncel Sultanbeyli'nin Genç İş Adamı Dünyaevine Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement