Suriye'den Kaçışlar Ramazan'da da Sürüyor - Son Dakika
Güncel

Suriye'den Kaçışlar Ramazan'da da Sürüyor

Suriye\'den Kaçışlar Ramazan\'da da Sürüyor

Suriyeliler, kimi yaya olarak kimi de araçlarına yükledikleri ev eşyalarıyla birlikte ülkelerini terk ederek Hatay’ın Reyhanlı ilçesindeki Cilvegözü Sınır Kapısı üzerinden Türkiye’ye geliyor.

03.07.2014 16:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Suriyeliler, kimi yaya olarak kimi de araçlarına yükledikleri ev eşyalarıyla birlikte ülkelerini terk ederek Hatay'ın Reyhanlı ilçesindeki Cilvegözü Sınır Kapısı üzerinden Türkiye'ye geliyor.

Suriye'deki iç kargaşa 4 yılı geride bırakırken, Suriye ordu birlikleri ile muhalifler arasındaki şiddetli çatışmalar devam ediyor. Savaştan kaçan Suriyelilerden pasaportu olanlar ülkelerini terk ederek Cilvegözü Sınır Kapısı'ndan Türkiye'ye giriş yapıyor.

Suriye sınırındaki Reyhanlı'ya sadece birkaç kilometre mesafede bulunan İdlib, Hama, Humus, Halep ve çevre köy ile kasabalarından kaçışlar hızlanırken, Suriyeliler, kendilerini güvenli gördükleri Türkiye'ye geliyor. Yanlarına aldıkları birkaç parça eşya ile sınıra gelen bazı Suriyeliler, Türkiye'ye gelmenin mutluluğunu yaşıyor.

Ayrıca Cilvegözü Sınır Kapısı çevresinde yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı göze çarptı. - HATAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Suriye'den Kaçışlar Ramazan'da da Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • ülkem: almayın bunları almayın nasıl bir hükümet bunlar ülkesin i karıştşr sıra bizde almayın istemiyoruız suriyeliiiii 3 1 Yanıtla

Advertisement