Suriyeli Türkmenlere Yardım - Son Dakika
Yerel

Suriyeli Türkmenlere Yardım

Suriyeli Türkmenlere Yardım

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Yüreğir Gençlik Merkezi liderleri, Suriye’deki iç savaştan dolayı ülkelerini terk ederek Adana’ya yerleşen Türkmenlere ihtiyaç malzemesi yardımında bulundular.

21.01.2015 11:41

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Yüreğir Gençlik Merkezi liderleri, Suriye'deki iç savaştan dolayı ülkelerini terk ederek Adana'ya yerleşen Türkmenlere ihtiyaç malzemesi yardımında bulundular.

Yüreğir Gençlik Merkezi Müdür Vekili Eyüp Çelikoğlu, Gençlik Merkezi liderleri tarafından Adana Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla daha önceleri Köy Hizmetleri Sosyal Tesisleri olarak kullanılan tesiste konaklayan Türkmenler temel ihtiyaç malzemeleri yardım kampanyası başlattıklarını söyledi.

Çelikoğlu, kurum çalışanları başta olmak üzere, liderler, gönüllü gençler ve hayırsever vatandaşların çevrelerinden topladığı yorgan, battaniye, atkı, bere, eldiven, çocuk bezi, çocuk maması, oyuncak gibi yardım malzemelerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldıklarını kaydetti.

Hiç kimsenin isteyerek yaşadığı yeri terk ederek başka ülkeye gitmeyi arzulamadığını ifade eden Çelikoğlu, "Türk toplumu her zaman yardıma muhtaç olanlara gereken desteği verir. Hayırsever vatandaşların duyarlılığı sayesinde Suriyeli Türkmenlere malzeme yardımını sürdürerek yaşamlarını kolaylaştırıyor ve ihtiyaçlarını gideriyoruz" diye konuştu.

Eyüpoğlu, periyodik aralıklarla toplanan malzemeleri Suriyeli Türkmenlere ulaştıracaklarını da sözlerine ekledi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Suriyeli Türkmenlere Yardım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement