Sürücüler Kaza Yaptı, Aileler Birbirine Girdi 4 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Sürücüler Kaza Yaptı, Aileler Birbirine Girdi 4 Yaralı

Sürücüler Kaza Yaptı, Aileler Birbirine Girdi 4 Yaralı

Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde bir otomobil ile motosikletin çarpışması sonrasında, her iki araç sürücülerinin yakınları arasında kavga çıktı.

06.08.2014 11:17  Güncelleme: 13:41

Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde bir otomobil ile motosikletin çarpışması sonrasında, her iki araç sürücülerinin yakınları arasında kavga çıktı. Kaza ve kavgada toplam 4 kişi yaralanırken polis, kavga edenleri ayırmak için biber gazı ve gaz bombası kullandı.

YAŞANAN KAVGADA 2 KİŞİ YARALANDI

Nusaybin'in Yeni Turan Sakarya Caddesi'nde Resul Demir yönetimindeki motosiklet ile Deniz Doğan'ın kullandığı otomobilin çarpışmasıyla meydana gelen kazada, motosiklet sürücüsü Resul Demir'in ayağı kırıldı. Kaza, Demir'in evinin bulunduğu mahallede meydana geldiği için haberi duyan yakınları, otomobil sürücüsü Deniz Doğan'ı darp etti. Vücudunun çeşitli bölgelerine aldığı darbeler sonucu yaralanan Doğan, yoldan geçen araç sürücüleri tarafından Nusaybin Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.Doğan, hastaneye gelen akrabalarına yaşadıklarını anlatarak, darp edildiğini söyledi. Bunun üzerine Deniz Doğan'ın yakınları ile Resul Demir'in yakınları arasında hastane girişinde arbede yaşandı. Hastanede görevli özel güvenlik görevlileri ile hastane polisi, vatandaşları biber gazı kullanarak ayırabildi. Yaşanan kavgada, 2 kişi yaralandı.

DOĞAN AİLESİ, DEMİR AİLESİNİN YOLUNU KESTİ, İKİNCİ KEZ KAVGA YAŞANDI

Kazada ayağı kırılan Resul Demir, ambulansla Mardin Devlet Hastanesi'ne sevkedilirken, Demir ailesi fertleri eve giderken, Alman Köprüsü mevkiinde önlerini kesen Doğan Ailesi mensupları ile ikinci kez kavgaya tutuştu. Kavga haberi üzerine bölgeye gelen polis bu kez, gaz bombası kullanmak zorunda kaldı. Atılan gaz bombalarından etkilenen bazı kadınlar fenalık geçirdi. Fenalık geçiren kadınlar ise polis araçlarıyla hastaneye kaldırıldı.

4 kişinin yaralandığı kaza ve kavga ile ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sürücüler Kaza Yaptı, Aileler Birbirine Girdi 4 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement