Taner Yıldız: "Bizim Seçim Beyannamemiz Aynı Zamanda İktidar Partisinin İcraatıyla Alakalı... - Son Dakika
Güncel

Taner Yıldız: "Bizim Seçim Beyannamemiz Aynı Zamanda İktidar Partisinin İcraatıyla Alakalı...

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Taner Yıldız'ın palas mahallesine gelişi protokolle selamlaşması- Palas mahallesindeki pazarcı esnafıyla ziyareti- Taner Yıldız'ın basın açıklaması- Taner Yıldız'ın yemek sırasında yemek alması Eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız: - "AK Parti'nin seçim beyannamesi diğer partilerin beyannamelerinden farklı, bizler bir taahhütname şeklinde veriyoruz.

07.10.2015 21:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Taner Yıldız'ın palas mahallesine gelişi protokolle selamlaşması- Palas mahallesindeki pazarcı esnafıyla ziyareti- Taner Yıldız'ın basın açıklaması- Taner Yıldız'ın yemek sırasında yemek alması Eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız: - " AK Parti'nin seçim beyannamesi diğer partilerin beyannamelerinden farklı, bizler bir taahhütname şeklinde veriyoruz. Çünkü bizim seçim beyannamemiz aynı zamanda iktidar partisinin icraatıyla alakalı konulardır" Eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, "AK Parti'nin seçim beyannamesi diğer partilerin beyannamelerinden farklı, bizler bir taahhütname şeklinde veriyoruz. Çünkü bizim seçim beyannamemiz aynı zamanda iktidar partisinin icraatıyla alakalı konulardır" dedi.Yıldız, Kayseri'nin Sarıoğlan ilçesinde AK Parti Kayseri milletvekili adayları İsmail Emrah Karayel, Avşar Arslan ve Sami Dedeoğlu ile esnafı ziyaret ederek genel seçimde oy istedi.Burada açıklamalarda bulunan Yıldız, parti olarak 1 Kasım'a kadar yoğun şekilde çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi.Vatandaşlara AK Parti iktidarında yapılacakları anlattıklarını belirten Yıldız, şöyle devam etti: "AK Parti'nin seçim beyannamesi diğer partilerin beyannamelerinden farklı, bizler bir taahhütname şeklinde veriyoruz. Çünkü bizim seçim beyannamemiz aynı zamanda iktidar partisinin icraatıyla alakalı konulardır. Ama diğer partilerle alakalı bir taahhütname söz konusu olamıyor, bir vaatnameye dönüşüyor. Tabii ki biz kendimiz için taahhütnamemizi açıklayacağız, vatandaşlarımıza tüm detaylarıyla anlatacağız, Çözüm Süreci'yle alakalı ülkenin birlik beraberliğiyle ilgili hepsini tek tek aktaracağız."Centilmenlik içerisinde bir seçik kampanyası yürütülmesini arzu ettiklerini dile getiren YIldız, " Türkiye'nin birlik beraberliğine, bütünlüğüne katkı koyacak kim varsa 1 Kasım seçimlerinde inşallah onlar katkı koyacaktır. Bunu da ülkemiz adına söylemek zorundayız" diye konuştu.

Taner Yıldız: "Bizim Seçim Beyannamemiz Aynı Zamanda İktidar Partisinin İcraatıyla Alakalı...
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Taner Yıldız: 'Bizim Seçim Beyannamemiz Aynı Zamanda İktidar Partisinin İcraatıyla Alakalı... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement