Tanrı Türkiye Cumhuriyeti'ni ve Almanya'yı Korusun - Son Dakika
Güncel

Tanrı Türkiye Cumhuriyeti'ni ve Almanya'yı Korusun

Tanrı Türkiye Cumhuriyeti\'ni ve Almanya\'yı Korusun

TOKAT'ın Pazar Belediyesi, 1915 olaylarını soykırım olarak kabul eden tasarıyı hazırlayıp 'Evet' oyu kullanan Tokatlı Yeşiller Partisi Eş Başkanı Cem Özdemir'i belediye meclis kararıyla hemşerilikden ihraç etti.

23.06.2016 12:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TOKAT'ın Pazar Belediyesi, 1915 olaylarını soykırım olarak kabul eden tasarıyı hazırlayıp 'Evet' oyu kullanan Tokatlı Yeşiller Partisi Eş Başkanı Cem Özdemir'i belediye meclis kararıyla hemşerilikden ihraç etti. 6'sı AK Parti, 3'ü MHP'den oluşan 9 kişilik belediye meclis üyeleri, aynı toplantıda tasarıda tek 'Hayır' oyu veren Hıristiyan Demokrat Birlik Partisi milletvekili Bettina Kudla'yı da fahri hemşeri olarak kabul etti.

TEŞEKKÜR ETTİ AMA...

Alman milletvekili Bettina Kudla ise Twitter adresinden Pazar Belediyesi'ne teşekkür etti. Kudla, paylaşımında, "Pazar Belediye Başkanı'na çok teşekkür ederim. Fahri vatandaşlık için de teşekkür ederim. Derin bir üzüntüyle kabul edemeyeceğimi bildiririm, saygılarımla. Berlin'deki ofisime Pazar İlçesi'nin bir fotoğrafını gönderin. Tanrı Türkiye Cumhuriyetini ve Almanya'yı korusun" ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Güncel Tanrı Türkiye Cumhuriyeti'ni ve Almanya'yı Korusun - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • vicdan insaf merhamet sıfır nasıl müslümanız: Allah kimi koruyacağını biliyor herkes kendine dikkat etsin. Allah yahudiler hariç herkese hidayet versin. 0 0 Yanıtla
  • x: sayin kilicdaroglu bana söyleyin neyi ciddi aliyorsunuz.önemli konularda hükümetin yaninda olmayan bir muhalefet acaba neyin pesinde istiklal marsini bütün milletvekilleri ve halkimiz lütfen 4 defa anlyacak sekilde hep beraber canla okuyalim.halkimizada sesleniyorum lütfen bir daha secim olursa yönetecek hükümete yüzde 70 den az olmasin.yapici bir muhalefet yok malesef türkiyemizde ,günlük cevaplar pesinded yürüyen bir muhalefet.oyuna bakin mhp nin basina neler getirdiler yahooo bunlarin hepsi 0 0 Yanıtla

Advertisement