Tarım Sektöründe Devrim! - Son Dakika
Yerel

Tarım Sektöründe Devrim!

Tarım Sektöründe Devrim!

Tarımsal alanlarda insan gücünü en aza indiren, ürünlerin kalitesini ve verimliliğini arttıran tarımsal makineler, uygun fiyatlarla çiftçilerin hizmetine sunuluyor

29.04.2015 08:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kubota traktör ve tarımsal makineleri çiftçilerin ilgisini çekiyor.

Bölgede çiftçilik ve meyve bahçeliği yapanlara büyük kolaylık ve iyi kazanç sağlayan Kubota traktörleri ve tarımsal makineleri, çiftçilerin ilgi odağı oldu.

Az maliyet, daha az insan gücü ve bol kazanç getiren tarımsal malzemelerin maliyeti, çiftçileri cezp ediyor.

Tarımsal alanlarda insan gücünü en aza indiren, ürünlerin kalitesini ve verimliliğini arttıran tarımsal makineler, uygun fiyatlarla çiftçilerin hizmetine sunuluyor.

Batman, Siirt, Şırnak, Bitlis ve çevre il ile ilçelerde Kubota traktör ve tarımsal makine bayiliği yapan Çekin Ticaret, bu markalarla tarımsal alanda devrim niteliğinde kolaylıkların sağlandığını belirtti.

Nedim Bingölbalı, tasarrufta en cimri ve performansta da en üstün özellikli traktör, bahçe traktörü ve diğer tarımsal makinelerin, uygun fiyatlarla çiftçileri beklediğini belirtti.

Bingölbalı, "Kubota bayiimizde, traktör, tarımsal teçhizatlar, bahçe traktörleri, sulama ve çapa makineleri, süt sağma makinesi, traktör ve tarımsal alanda gerekli tüm teçhizatlar bulunmaktadır. Bu makineler orijinal Japon malı olup, verimi arttırma, tasarruf ve ürünlerin daha kaliteli çıkmasına neden olmaktadır. Şöyle ki, maknieler iyi çapa ve uygun sulama yaparsa, daha fazla güneş enerjisi, topraktan daha iyi verim alma gibi etkenlerle ürün kalitesi de artmaktadır. Yakıt konusunda oldukça tasarruflu olup, performansta da oldukça iyidir. Çiftçilerimizi Siirt Çerce Yolu Volkswagen bayinin yanında bulunan Çekin Ticarete bekliyoruz" dedi.

ÇİFTÇİLERE BÜYÜK KOLAYLIK

Beşiri'de meyve bahçeciliği ve çiftçilik yapan Metin Çetin, Kubota traktörleri ve diğer ekipmanların, kendilerine büyük kolaylık sağladığını belirtti.

Maliyeti düşük tarımsal makinelerle arazilerde ve meyve bahçelerinde daha fazla ürün yetiştirme imkanı bulduklarını belirten Çetin, "Artık insan gücü ile yetişen ürünleri, bu pratik tarım makineleri sayesinde daha verimli alıyoruz. Örneğin 1 haftalık iş, 1 saate düşmekte ve verimin kalitesi sayesinde de kazancımız artmaktadır" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Tarım Sektöründe Devrim! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement