Tarsus'ta 3 Ayrı Olayda 3 Kişi Tutuklandı - Son Dakika
Yerel

Tarsus'ta 3 Ayrı Olayda 3 Kişi Tutuklandı

Tarsus\'ta 3 Ayrı Olayda 3 Kişi Tutuklandı

Mersin’in Tarsus ilçesinde 3 ayrı olayla ilgili yakalanan 3 kişi tutuklandı.

04.08.2014 09:23

Mersin'in Tarsus ilçesinde 3 ayrı olayla ilgili yakalanan 3 kişi tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, 155 polis imdat hattına yapılan bir ihbarda, şüpheli bir şahsın Altaylılar Mahallesi civarında elinde 2 adet kutu boya ile dolmuşa bindiği ve çarşı merkezine doğru geldiği bilgisini aldı. Olay yerine intikal eden Asayiş Büro ekipleri, plakası bildirilen dolmuşun Demirkapı Tok Minibüsleri civarında durduğu ve içerisinden elinde iki adet inşaat dış cephe boyası bulunan bir şahsın indiğini görmeleriyle şahıs yakaladı.

Yapılan kimlik tespitinde hakkında bir çok defa benzer suçlardan işlem yapılan R.B. (26) olduğu tespit ederken, şüphelinin Asayiş Büro Amirliğinde işlemleri yapıldığı sırada 31 Temmuz 2014 günü saat 14.00 sıralarında Altaylılar Mahallesi, Buharalı Abdullah Efendi Camiinde meydana gelen hırsızlık olayında camiye ait vantilatörü de çaldığı tespit edildi.

Gözaltına alınan şüpheli R.B. isimli şahıs hakkında tanzim edilen her iki hırsızlık olayları ile ilgili olarak sevk edildiği adli mercilerce tutuklanarak Tarsus Cezaevine teslim edildi.

Diğer iki olayda ise hakkında hırsızlık suçundan yakalama emri bulunan S.U.(49) isimli şahıs ile hakkında Tarsus İlamat ve İnfaz Bürosu'nca cebir tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılmak suçundan yakalama emri bulunan, Y. Y. (28) isimli şahıs yakalanarak gerekli işlemleri tamamlandıktan sonra Tarsus Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi. Her iki şüphelide çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tarsus'ta 3 Ayrı Olayda 3 Kişi Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement