Taşucu'nda Şahlanış Gecesi - Son Dakika
Yerel

Taşucu'nda Şahlanış Gecesi

Taşucu\'nda Şahlanış Gecesi

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Taşucu Ülkü Ocakları tarafından 3 Mayıs Türkçülük Günü münasebetiyle düzenlenen ‘Şahlanış Gecesi’ne katıldı.

05.05.2014 14:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Taşucu Ülkü Ocakları tarafından 3 Mayıs Türkçülük Günü münasebetiyle düzenlenen 'Şahlanış Gecesi'ne katıldı.

Taşucu sahilinde düzenlenen geceye, Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel, Erdemli, Mut, Aydıncık, Anamur ve Mezitli Ülkü Ocakları Başkanları, parti yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Düzenlenen gecede partililer ve Taşucu halkıyla birlikte olmaktan çok büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Kocamaz, "Bu gece şahlanış gecesi, bu gece 3 Mayıs'ın anıldığı dirilişin, Türklüğün yeniden doğuşunun, yeniden haykırıldığı bir gece. Bu vesileyle herkesin 3 Mayıs Türkçülük Günü'nü kutluyorum. Bugün bu gecenin gerçekleşmesinde emeği geçen Taşucu Ülkü Ocakları Başkanı'na, ocak yöneticilerimize ve bütün dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmaların ardından Başkan Kocamaz, İl Ocak Başkanı Hüsnü Doğan'a plaket takdim etti. Taşucu Ülkü Ocakları Başkanı Emir Cömert'de, Başkan Kocamaz'a desteklerinden dolayı plaket verdi. Gecede sanatçı Rahmet Safa ve Ali Kınık konser verdi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Taşucu'nda Şahlanış Gecesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement