Tatvan Gençlerbirliği Spor Play Off'a Yükseldi - Son Dakika
Yerel

Tatvan Gençlerbirliği Spor Play Off'a Yükseldi

Bal Ligi'nde Bitlis'i temsil eden tek takım olan Tatvan Gençlerbirliği Spor, ligin son haftasında deplasmanda karşılaştığı Bingöl Çapakçur Spor takımını 2 0 yenerek, 3. Lig yolunda play off'a geçmeyi başardı.

22.04.2014 12:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bal Ligi'nde Bitlis'i temsil eden tek takım olan Tatvan Gençlerbirliği Spor, ligin son haftasında deplasmanda karşılaştığı Bingöl Çapakçur Spor takımını 2-0 yenerek, 3. Lig yolunda play off'a geçmeyi başardı.

Bingöl'deki karşılaşmada elde ettiği sonuçla play off'a geçmeyi başaran takım yönetici ve futbolcuları için Tatvan Yaşam Alışveriş Merkezi önünde kutlama düzenlendi.

Kutlamayla futbolcuları karşılayan taraftar, slogan atarak ve meşaleler yakarak sevinç gösterisinde bulundu.

Tatvan Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı Muhsin Obalı, gazetecilere yaptığı açıklamada, play off'a geçmeyi başardıklarını söyledi.

Türkiye Futbol Federasyonunca yarın İstanbul'da yapılacak kura çekiminde play off'ta karşılaşacakları rakiplerinin belirleneceğini belirten Obalı, şöyle konuştu:

"Kurada bay çıkarsa bir maç, bay çıkmazsa iki maç yapacağız. Bu maçları alırsak 3. Lig'e çıkacağız. Bu yıl gerçekten oldukça başarılı bir profil çizdik. Tüm hedefimiz 3. Lig'e geçmekti. 3. Lig yolunda da gerek yönetim gerek teknik heyet ve gerekse futbolcularımız ellerinden geleni yaptı. İnanıyorum ki play off maçlarından da takımımız başarılı sonuçlar elde ederek, ilçemize 3. Lig sevincini yaşatacaktır." - Bitlis

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tatvan Gençlerbirliği Spor Play Off'a Yükseldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement