Tavşanlı'da '15 Temmuz' Konulu Fotoğraf Sergisi Açıldı - Son Dakika
Yerel

Tavşanlı'da '15 Temmuz' Konulu Fotoğraf Sergisi Açıldı

Tavşanlı\'da \'15 Temmuz\' Konulu Fotoğraf Sergisi Açıldı

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde kapatılan dershanede ’15 Temmuz’ konulu fotoğraf sergisi açıldı.

01.11.2016 12:42

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde kapatılan dershanede '15 Temmuz' konulu fotoğraf sergisi açıldı.

Cumhuriyet'in 93. yıl dönümü kutlamaları kapsamında Tavşanlı Kaymakamı Numan Hatipoğlu ve Belediye Başkanı Mustafa Güler, 15 Temmuz öncesi paralel yapı FETÖ'nün dershanesi olan, darbe girişiminin ardından da devletin el koyarak Halk Eğitim Merkez'i haline getirdiği Kanalboyu Caddesi'ndeki hizmet binasında fotoğraf sergisinin açılışı yapıldı.

Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, serginin açılış töreninde yaptığı konuşmada, "Burada açılışını yapacağımız fotoğraf sergisinin yeri çok anlamlı oldu. Devletimize, milletimize ihanet eden FETÖ'nün eğitim kurumları, asıl sahibi olan milletimize döndü. Bu binalar Tavşanlı halkının destekleriyle yükselmişti. Bugün Halk Eğitim Merkezi olarak hizmet vermeye başladı ve girişinde 15 Temmuz destanını anlatan fotoğraflar var" diye konuştu.

Kaymakam Numan Hatipoğlu ise, "Cumhuriyet tarihinin en önemli ve hain kalkışmalarından birini yaşadık. 15 Temmuz ve daha öncesi STK görünümlü din görünümlü bir hain yapı, adeta bu coğrafyadaki insanları devşirerek kendi topraklarına hain ve yabancı kılarak bir kalkışma içerisine girdi. Ancak bir darbe girişimi milletimizin başarısı ile bertaraf edildi" dedi. (Tİ - EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tavşanlı'da '15 Temmuz' Konulu Fotoğraf Sergisi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement