Tayyar: "Başbakanımı ve Partimi Darbe Ortamında Asla Satmam" - Son Dakika
Politika

Tayyar: "Başbakanımı ve Partimi Darbe Ortamında Asla Satmam"

Tayyar: "Başbakanımı ve Partimi Darbe Ortamında Asla Satmam"

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, partisinden istifa edeceği yönündeki iddialarla ilgili olarak, “Başbakanımı ve partimi hele darbe ortamında asla satmam” dedi.

12.03.2014 15:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, partisinden istifa edeceği yönündeki iddialarla ilgili olarak, "Başbakanımı ve partimi hele darbe ortamında asla satmam" dedi.

Uzun tutukluluk sürelerinin kısaltılması sonrasında özellikle Ergenekon davası sanıklarının tahliye edilmesine tepki gösteren AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar'ın partisinden istifa edeceği iddia edilmişti. İstifa iddialarına twitter üzerinden cevap veren Tayyar, "İstifa söylentisi yaymışlar. Şunu herkes bilsin; uyarmak için fikrimi söylerim. Başbakanımı ve partimi hele darbe ortamında asla satmam. Hem Neocon çetesiyle hem Ergerekon'la mücadeleye sonuna kadar devam ediyorum, tuzaklara karşı partimi uyarmak da görevim" dedi.

TAHLİYELERE TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Uzun tutukluk sürelerinin kısaltılması sonrasında Ergenekon davası sanıklarının tahliyesine tepki gösteren Tayyar, daha önce yine twitter hesabı üzerinden tepkisini ortaya koymuştu. AK Partili Tayyar, tepkisini şöyle dile getirmişti:

"Tahliyeleri hukuka uygun bulan Adalet Bakanı, teklif Meclis'e geldiğinde Ergenekon sanıkları yararlanamaz diyordu. Bakanım kandırıldık mı? Yazık, çok yazık. Adalet Bakanımız aradı. Tahliyelerle ilgili az sonra Amasya'da açıklama yapacağını, tahliyelerin kanundan kaynaklanmadığını söyledi." - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Tayyar: 'Başbakanımı ve Partimi Darbe Ortamında Asla Satmam' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement