AK Partili Şamil Tayyar: Gaziantepspor'u Düşürmeye Çalışanlardan Hesap Soracağız - Son Dakika
Spor

AK Partili Şamil Tayyar: Gaziantepspor'u Düşürmeye Çalışanlardan Hesap Soracağız

AK Parti Milletvekili Şamil Tayyar Gaziantepspor'un Bursaspor'a yenilmesinin ardından TFF'yi hedef aldı: Kulübü küme düşürmek için el birliği yapan ş...lerden hesap soracağız.

06.03.2017 00:10  Güncelleme: 08:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar Gaziantepspor'un Bursaspor'a hakemlerin kötü yönetimi sonucu yenilmesinin ardından Türkiye Futbol Federasyonu ve maçın hakemleri hakkında ağır konuştu.

"HESABINI SORACAĞIZ"

Gaziantepspor'un 2-1 yenildiği Bursaspor maçında maçın hakemleri tarafından adeta kıyıma uğradığını ifade eden Milletvekili Şamil Tayyar bunun hesabını soracaklarını söyledi. Haksız penaltı ve ofsayttan Bursaspor'un verilen golünün kabul edilemez olduğunu dile getiren Şamil Tayyar; lşu ifadeleri kullandı:

"GAZİANTEPSPOR'U KÜME DÜŞÜRTMEK İÇİN EL BİRLİĞİ YAPAN Ş...SİZLER..."

"Gaziantepspor'un bir maçı vardı Bursaspor ile. Gaziantepspor'u resmen doğradılar. Bir ofsayt ile birde haksız penaltıyla. TFF'deki o namussuz çeteye de hesap soracağımızı bilmenizi istiyorum. Gaziantepspor'u küme düşürtmek için el birliği yapan ş...lerden hesap soracağız. Buna alet olan hakemden de hesap soracağız. Bu kadar adilik bu kadar namussuzluk olmaz. Bir büyükşehrin takımıyla böyle oynanmaz." dedi.

(Gaziantep Güneş)

AK Partili Şamil Tayyar: Gaziantepspor\'u Düşürmeye Çalışanlardan Hesap Soracağız
Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor AK Partili Şamil Tayyar: Gaziantepspor'u Düşürmeye Çalışanlardan Hesap Soracağız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement