Taziyeye Giderken Kaybolan Çiftçinin Cesedi Mağarada Çuvalda Bulundu - Son Dakika
Güncel

Taziyeye Giderken Kaybolan Çiftçinin Cesedi Mağarada Çuvalda Bulundu

Taziyeye Giderken Kaybolan Çiftçinin Cesedi Mağarada Çuvalda Bulundu

Mardin'de 20 gün önce yakınının taziyesine giderken kaybolan ve bir daha kendisinden haber alınamayan Hasan Averbek, mağarada öldürülmüş olarak bulundu.

01.06.2015 10:22  Güncelleme: 11:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mardin'in Nusaybin ilçesinde 20 gün önce bir yakınının taziyesine giderken kaybolan ve bir daha kendisinden haber alınamayan 53 yaşındaki Hasan Averbek, bir mağarada öldürülmüş olarak bulundu.

Olayla ilgili 2 kişinin gözaltına alındığı belirtilirken, hastane bahçesinde aile üyeleri arasında olay çıkması nedeniyle Averberk'in ön otopsi işlemi Emniyetin bahçesinde yapıldı.

YAKINLARI KAYIP BAŞVURUSU YAPTI

Şırnak'ın İdil ilçesine bağlı Ulak Köyü'nde oturan çiftçi Hasan Averbek, 20 gün önce Nusaybin'de bulunan bir akrabasının taziyesine gitti. Taziyeye gittikten sonra bir daha kendisinden haber alınamayan Averberk'in yakınları güvenlik güçlerine kayıp başvurusu yaptı.

MAĞARADA ÇUVAL İÇİNDE BULUNDU

20 gündür aranan Hasan Averberk'in, dün akşam saatlerinde Nusaybin'e bağlı Girmeli Mahallesi kırsalında bir mağarada bir çuval içinde cesedi bulundu. Jandarma ekiplerinin olay yerinde yaptığı incelemeden sonra ceset, Nusaybin Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Averbek'in öldürüldüğünü duyan ailesi devlet hastanesi acil servis önüne akın etti. Hastane bahçesinde Hasan Averbek'in ailesi ve eşi arasında bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü.

ÖN OTOPSİ EMNİYETİN BAHÇESİNDE YAPILDI

Hastanede bahçesinde kavga çıkması nedeniyle Hasan Averbek'in cenazesi İlçe Emniyet Müdürlüğü bahçesine görüldü. Burada nöbetçi savcının yaptığı ön otopsiden sonra detaylı otopsi için Averbek'in cesedi Diyarbakır Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Hasan Averberk'in öldürülmesi olayı ile ilgili 2 kişinin gözaltına alındığı belirtildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Taziyeye Giderken Kaybolan Çiftçinin Cesedi Mağarada Çuvalda Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • Terörün arka yüzü: Panzerin camları tel örgüyle kapalı.Farlar yine kapalı.Boya namına bir şey yok.Atılan taş vemolotoflardan ne hale gelmiş.Bunu yapanlar kendi arabasına taş atılsa cinayet işler.Ama kendileri polis aracını taşlıyor.Görev yapmak zor.Vursan adamdan sayıyorlar. 19 3 Yanıtla
  • Celal: polisin kendine hayrı yok 2 12 Yanıtla
  • şerefttin: o insanlar şupolis aracına bakarken hic utanıyorlarmı. 4 5 Yanıtla
  • şerefttin: o insanlar şupolis aracına bakarken hic utanıyorlarmı. 5 4 Yanıtla
  • yusuf: Her kim ki bu şahsi 9ldurmusse Allah onları cehenneme atsin. Adam tam sekiz yetim geride bıraktı. 4 2 Yanıtla
  • NUSAYBİNLİ: kandilimiz mubarek olsun müslüman halkım. ALLAH polisimizi korusun bu vatan hainlerin şerrinden gerçekten yazık 8 yetim kaldı ortada yazık ya ALLAH RAHMET EYLESİN MEKANI BU MUBAREK GÜNDE CENNET OLSUN ALLAH inşalla o yetimlerin hakkını bırakmaz bu katillerin yanında. 5 0 Yanıtla
  • craL: Doguyu haritadan silcn bunlar vatan haini su polis aracina bak abdde yapsalar ceker vururlar ama burda adamdan sayiylrlar bu ldleri 2 2 Yanıtla
  • DEHŞET: SEM KİMSİN LAM ATAİST KOMOMİST .Ç................................... 1 1 Yanıtla

Advertisement